torsdag 28. oktober 2010

Mat!

Positive nyheter; i dag merket vi endelig bedring. Humøret var bedre og han har faktisk klart å spise for første gang siden søndag. Lykke for en sliten mamma. Endelig!
Nå har nettopp luringen dratt av gårde til pappaen sin. En barnefri helg venter på meg,for første gang på fire uker. Jeg er så glad for at han har blitt bedre, for ellers hadde jeg brukt denne helgen til å kun bekymre meg og tenke på han. Nå derimot kan jeg nyte den for hva den er verdt!

Jeg skal sove, tilbringe tid med herlige mennesker og ikke minst feire Halloween. På lørdag kveld er det Halloween party hos Hanne og Martin. Jeg gleder meg sånn. Kostymet er i boks også, så nå er det bare feiringen som gjenstår. Morro for unga ;)

Vel, nå er det på tide å komme seg ut av huset litt. Det skal bli godt. Jeg skal til torsdagshjemmet mitt (og noenganger fredager, lørdager-og søndagshjemmet mitt) - nemlig til Martin og Hanne. Deilig å komme seg litt ut av huset, prate med folk på min egen alder, og bare kulen! =)

Ha det bra så lenge!

4 kommentarer:

Julie sa...

Halloweenparty, så gøy! :-D Hva skal du kle deg ut som da? :-D Du må komme med bilder!!

Hanne sa...

Hihi! Så koselig at du kaller oss torsdagshjem :) Jeg setter stor pris på kveldene du er her! Du er så nydelig du <3 Takk for en fin filmkveld i går!

Monica Jensen sa...

Hmm... hemmelig inntil videre ;) Ikke noe superspennende :)

Bilder kommer nok til lørda'n :)

Monica Jensen sa...

DU er fantastisk!! :D Jeg føler meg nesten som en del av familien!! :D Er så lett å være sammen med deg og Martin, slapper sånn av med dere. Er ikke alle par man kan være sammen med uten å føle seg som 5 hjul på vogna :)

Takk for i går - det var koselig som alltid :) Gla i deg og dere!