fredag 22. oktober 2010

På glattisen

Hvert eneste år ler jeg av alle de håpløse bilistene som blir like overrasket over at vinteren nok engang har kommet. I år var jeg en av disse håpløse bilistene ;)

Jeg var hos Hanne og Martin i går kveld. Plutselig dalte snøen ned, og der sto bilen min, med sine slitte og fine sommerdekk og gliste til meg. Crap. Heldigvis hadde jeg barnefri, så og bli igjen i Ski over natten var ikke det største problemet! I dag tok jeg sjansen på å kjøre hjem da sola tittet frem.. Fint og isfritt i Ski, men så er det disse Tomterveiene da. Tomter er et kuldehøl, så selvfølgelig møtte jeg på både is og snø her. Jeg har lært av fjorårets tabbe....
Så nå kjørte jeg i ca 20 km/t, og kom meg heldigvis trygt hjem. På tide å kjøpe seg nye vinterdekk, ja! ;)

Ellers får jeg snart besøk av pappaen min. Han har Teo-abstinenser =) Senere i kveld får jeg besøk av noen herlige jenter fra Drøbak - Marlen, Hanne, Vibeke og Victoria. Jeg gleder meg masse! Er ikke så ofte vi sees, men det er jo så innmari koselig de gangene vi faktisk får det til!! ♥

PS: Eirik var så heldig å fikk sett Teo sitt ansikt da han kom ut i dag tidlig å fikk øye på snøen som lå på plenen. Store øyne og overrasket ansikt. Dette var stort! Jeg gleder meg til neste snøfall så jeg får sett det ansiktet jeg også! =)

Ingen kommentarer: