lørdag 30. oktober 2010

Et tomt hus og bæsj i trynet

I kveld har jeg tilbrakt kvelden min hos Hanne og Martin. What a bomb! Er en grunn for at jeg kaller det for mitt andre hjem. Jeg liker å plage dem med mitt nærvær ;) HE HE!

Vel, da jeg satt i bilen på vei hjem slo tanken meg at jeg skulle komme hjem til en tom og mørk leilighet. Der var det ingen som ventet på meg, var glad for å se meg eller bekymret for at jeg kom sent hjem. Ingen. Jeg ble nesten litt trist!

Mitt oppi denne singel-rusen, der jeg annenhver helg kun kan tenke på meg og mitt, savner jeg familie! Du vet, det standard A4-livet som består av barn, mann, stasjonsvogn og hund. Næh, ikke hund, det blir for mye nå - men dere skjønner. Barn har jeg jo - ett perfekt barn om jeg skal få sagt det selv, men jeg vil ha hele pakka!

Kanskje jeg bare føler meg litt ekstra ensom akkurat nå, hvem vet. Jeg skifter jo mening så ofte at enhver person hadde blitt forvirret av å høre på meg - men sånn er jeg; jeg er jo trossalt en tvilling mener jeg!

Ok, dette ble babling. Jeg er trøtt. Skal jeg fortelle dere noe? I kveld vasket jeg meg i ansiktet med en klut som er brukt til å tørke bæsj med. Helt herlig, eller hva? Jeg prøvde å sminke meg litt, sånn for å prøve ut til i morgen (halloweenparty),og så tok jeg den første og beste kluten jeg fant som lå på vasken for å vaske det bort (jeg var nemlig helt sikker på at det var den kluten Hanne hadde vasket seg i ansiktet med noen minutter tidligere). Hanne ser på meg, før hun spør meg forsiktig om hvor jeg fant den kluten... Jeg trengte ikke svare før hun knakk sammen og sa; "det er jo den kluten jeg tørket Magnus med i stad når han hadde bæsjet!" HE HE. Fantastisk - typisk min flaks! Babybæsj er vel bra for huden det? Foråsiresånn, jeg vasket meg godt med en annen klut så fort jeg hørte det ;) Av med sminke, på med bæsj!

Nå skal jeg gi meg mens leken er god. I morgen venter en lang dag med dekorering av hus, drinklaging og kostymepåkledning - og så braker det løs med fest! Det blir jo bra!! =) Nattaklem fra meg**

PS: Sorry for at det ikke følger med noen bilder, men jeg orker itte lete etter passende bilder nu! Sov godt!

7 kommentarer:

daniel sa...

er overaskende hvordan ensomheten sniker innpå når man er singel. og noen dager er det utolig digg å bare ha seg selg å tenke på, men de andre øyeblikkene er kjipe ja. lykke til med jobb søking fremover. du får ha en fin dag og enda bedre kveld ;-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk,Daniel :) Og i like måte :)

Anonym sa...

Hei, dette er Basse. En gang datt jeg ned i en utedo og fikk bæsj over hele meg. Det var så flaut. Når jeg kom opp av doen var det en katt som så meg og det ble bare enda mer flaut. Men ikke nok med det. Da jeg prøvde å snike meg hjem gjennom ett kratt falt jeg på en stokk og tryna skikkelig. Plutselig forran meg var en jente som jeg hadde bedt på date og likte skikkelig godt. Hun ble små forbanna og sa: Du er så barnslig og teit azz! Nå gidder jeg vaffal ikke å dra på date med deg, og jeg som trodde du var annerledes enn andre gutter. Da fikk jeg skikkelig kjærlighetssorg og måtte spise maten jeg hadde laget til meg og henne alene. Da følte jeg meg også ensom..

Marte sa...

Leste en artikkel om alternativ boform i DN forrige uke: http://avis.dn.no/artikler/avis/article408481.ece
Noe for deg?

Monica Jensen sa...

Nei, det er ikke noe for meg, Marte :)

Marte sa...

Tenkte da altså ikke på sperm i Danmark, men å bo sammen med venninne med barn eller i kollektiv ;)

Monica Jensen sa...

hehe,jeg skjønte det =) men jeg liker å bo for meg selv,og kunne aldri i verden tenke meg å bo i kollektiv med barn :) selvom det kan bli litt ensomt innimellom - men det er mest når jeg har barnefri,derfor er jeg ikke så mye hjemme da heller :) klem