onsdag 6. oktober 2010

Æsj bæsj?

Da luringen våknet i dag tidlig halv seks og nektet å sove mer forflyttet vi oss fra sengene og videre til sofaen. Dynene var med, og jeg snorket meg gjennom mikkes klubbhus med en hoppende glad gutt ved min side.
Plutselig våknet jeg opp til en gutt som hadde tatt av seg pysjen og sto med en finger oppi ansiktet mitt. "Æsj bæsj",sa han. Jeg kviknet fort til, og så at hele fingeren var full av bæsj. Herlig. Jeg hadde ingenting på meg, sofaen hadde ingenting på seg, gulvet var ikke innsmurt med bæsj - flott, han har bare gravd litt i bleia si. Du kan tro man våkner fort når man har en sånn finger opp i ansiktet!! Spesielt med tanke på familiehistorien.....

Da Eirik var liten gutt hadde moren hans og han en helt lik morgen som Teo og jeg hadde i dag. Forskjellen var at Eirik rakk å smøre moren sin i ansiktet med bæsjen før hun reagerte. For å si det sånn, historien hadde nok gjentatt seg i dag om jeg ikke hadde kviknet til med en gang jeg hørte ordet "bæsj". Godt jeg alltid sover med det ene øyet på gløtt - og enda godt Teo advarte meg først ;)

Ellers har vi trillet tur til barnehagen i dag også. Det er en deilig start på dagen - med frisk luft, en glad og fornøyd gutt og få bevegd litt på kroppen! Etter han var levert i barnehagen dro jeg rett til Jimu å trente Zumba i en time. Alt for lenge siden sist jeg trente,så selvom det var litt tøft å begynne på'n igjen var det utrolig deilig! Kan det med tiden trylle frem litt ekstra overskudd før vinteren kommer for fullt så er det absolutt verdt det - en trent kropp er jo heller ikke å forakte ;)

I kveld kommer Hanne og lille Magnus (og kanskje Linda og lille Emil) på middag. Da får jeg dekket skravle -og babybehovene mine ♥
Jeg gleder meg, jenter!

4 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Hadde du fri i dag? Skulle sagt fra, kunne vi trent sammen :o)
Hørtes ikke så digg ut med bæsjen i ansiktet.. Haha!!

Hils jentene fra meg i kveld, hørtes koselig ut!! Kose dere masse! :o)

Monica Jensen sa...

trodde du hadde fri på tirsdager jeg?? :)

du må gjerne ta deg en tur du også. tror Kris jobber sent denne uken,derfor jg ikke inviterte deg. men om han jobber tidlig er det bare å komme!! kjempekoselig :)

Har mye å fortelle,som vi ikke trenger å ta her ;) stor klem til deg :)

Veronica:o) sa...

Jeg har vanligvis fri på tirsdager,med byttet dag denne uken, pga sykdom på jobben.. :) Ja... Han jobber sent...:( Ellers ville jeg veldig gjerne kommet bort!

Har du fri på fredag da? Da har jeg fri, og vil veldig gjerne treffes da! :o)

Stor klem

Monica Jensen sa...

Da har jeg fri,og vil mer enn gjerne møtes :)

tenkte å trene halv 10, JimuBody - være med? :) Så kan vi være hos deg eller meg etterpå å spise lunsj for eksempel :)