tirsdag 19. oktober 2010

Sliten av ferie - er det lov?

Etter en ferie burde man være uthvilt. I dag derimot har jeg vært mer sliten enn noen gang. Det har i hvertfall føltes sånn.. Da blir ikke bloggingen prioritert. Jeg har ikke engang orket tanken på det, før nå så klart. Jeg tenker mye, jeg er anspent og jeg er sliten. Vil rømme tilbake til en bekymringsfri hverdag og sol, men det får vente. I stedet får jeg nyte det jeg har - nemlig en herlig liten rampetass av en sønn! Han er så festlig! =)

Jeg har lest ferdig boka jeg pratet om. Venninner på ville veier. Skal fortelle hva jeg synes om den - men det får bli i morgen. 370 sider bladde jeg meg gjennom på bare et par dager i hvertfall..

Nå skal jeg sove. Kvelden min ble avsluttet med et glass iskaldt melk og one tree hill. Gi meg en armkrok - og det hadde vært perfekt! Det er så rart, for første gang på...noengang...trives jeg som singel. Altså, jeg trives med å tenke på kun Teo og meg. Ikke forholde meg til en tredje person 24 timer i døgnet. Men allikevel savner jeg den derre armkroken altså.. Hvertfall på kvelder der hodet har fallt nedpå skuldra og nakken kjennes ut som en bøtte med bly - eller noe sånt. Kanskje jeg må kjøpe meg en oppblåsbar Ken? Noe sier meg at det ikke vil bli akkurat det samme ;)

Vel, livet byr på mange overraskelser, og jeg har lært meg å ta en dag av gangen. Armkroken kan dukke opp i morgen eller om 2 år. Hvem vet. Jeg har ingen hastverk. Et liv uten krangling, sjalusi og snorking må man jo bare nyte - så lenge det varer. Oi, der fikk jeg det å være i et forhold til og høres veldig fælt ut. Sannheten er jo at jeg er en kjærestejente, som prøver å vende meg til singellivet - og ja, det går greit. Jeg liker det bedre og bedre for hver dag som går, samtidig som en del av meg blir mer og mer ensom for hver dag som går... 8 måneder har gått - guri malla så fort tiden går!

Sov godt ♥

Nattaklem fra meg**

3 kommentarer:

Hege sa...

Bra og koselig blogg du har :) Er imponert over hvor selvstendig du virker :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk,det var hyggelig å lese :)

Tja,vil tro jeg er ganske selvstendig også! :)

Anonym sa...

Hey! It's that handsome guy from One Three Hill that you like! I can be your boyfriend. Yes?