torsdag 4. november 2010

Bursdagsklar og penga flyr

Nå er alt klart for å feire Teo de neste dagene. 2 år i morgen. Det er STORT synes jeg. Det har gått så utrolig fort. Ballonger, pølser, godteposer og gaver er kjøpt inn. Kakene er under bestilling, og jeg har en snill mamma, en snill svigermor (ja, det nicket har hun fortsatt i mine øyne=)), en snill Hanne og en snill Live som disker opp med kaker for meg. Så utrolig snilt av dem alle sammen! Jeg kan jo virkelig ikke bake, så nå får vi trolig noe som er spiselig - og ikke minst; ser spiselig ut. Det pleier nemlig ikke mine kaker å se ut som....
I år hadde Eirik og jeg bestemt at vi ikke skulle legge så mange kroner i gavene. Ingene av oss vasser i penger (å være aleneforeldre gjør deg ikke akkurat rik), så nå mens han enda er liten skulle vi kjøpe noe fint,men billig. Vel.. Det ble ikke helt etter planen. Jeg har vært på gaveshopping i dag, og når jeg ser en ting som jeg vet Teo kommer til å elske mer enn tigergutt og hinkelpinkel til sammen, ja da klarer jeg ikke å stå i mot. Det får heller bli en rimeligere julegave ;) Det blir så morsomt å gi han den i morgen tidlig! Jeg føler nesten det er jeg som har bursdag ;)

Gleder meg til i morgen =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er jeg spent...
Hva har du kjøpt? :)

Monica Jensen sa...

Det viser jeg sikkert frem i morgen ;)

Hanne sa...

Ja, for tenk om Teo hadde lest her i kveld!! Da hadde han jo sett hva han skal få!!! ;)

Monica Jensen sa...

Ikke sant ;) Man vet jo aldri... :D