tirsdag 30. november 2010

Dagmamma dag 2

I dag har jeg hatt lille snupp fra 8 til 16. I tillegg hadde jeg Teo hjemme fra barnehagen, så da fikk jeg prøvd meg på rollen som "tobarnsmor". Det gikk overraskende greit. Hun så sånn opp til Teo, så hun diltet etter han og han synes det var greit nesten hele tiden, så der var det ikke store problemene. Sovetiden deres er i utgangspunktet på ganske ulike tidspunkter, men jeg fikk utsatt hennes dupp og lagt Teo tidligere enn normalt, så de sov samtidig - og det samme gjorde jeg ;)
To herlige barn sitter klare for å besøke Veronica og Matheo i hvert sitt bakovervendte sete! =)

Resten av dagen har vi kost oss på besøk litt rundtomkring. Lekt, lest bøker og tullet. Det har gått over all forventning, og selvom det er mer jobb med to enn én føltes det ikke ut som jeg hadde 10 unger på slep - hvertfall ikke denne ene dagen ;) Teo måtte bare lære seg til at en annen hadde større behov for å bli bært frem og tilbake fra bilen og at han måtte dele mammas oppmerksomhet. Litt lei var han innimellom, men det gikk absolutt bra og det virket ut som at han forsto det. Jeg har storkost meg med dem begge og jeg har hatt to glade og fornøyde unger i hele dag. Med andre ord; jeg føler ikke det kunne gått bedre! =)
Lillegutt er datanerd hjemme hos mormor med tante sine 3D-briller ;) Vi besøkte dem mens peppes lagde middag til oss =)

Over til noe annet... Badet mitt... Det her går jo straka vegen til helvete det.. Hele badet mitt må rives og bygges opp igjen, og på grunn av en del ting som må gå i orden før dette kan skje får jeg ikke nytt bad før en gang i januar (med min flaks blir det vel først i februar - merk mine ord!).
Det betyr at jeg må leve med en do som så vidt sitter fast i veggen en good stund til (med mindre den faller av da...) + at det kommer kald luft inn. Jeg er ganske fortvila nå, og egentlig ganske forbanna. Ikke på naboen, ulykker skjer, men på hele situasjonen. Plutselig når man et punkt der man føler at man har hatt nok uflaks! Jeg er lei meg! Eller, jeg er generelt drittlei!

2011 jo by på mer flaks - eller mindre uflaks i det minste!

Luringen har sovnet. Vi har kost oss med peppes pizza - han spiste som en hest. Trodde ikke den lille magen fikk plass til så mange store stykker,jeg =)
 Nå er det sofa og filmtid for meg, før jeg tar kvelden! Ny dag med full rulle i morgen =)
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: