mandag 29. november 2010

Dagmamma

I dag og de to neste dagene passer jeg ei litta tulle på 1 år. Ikke døgnet rundt, men på dagtid mens foreldrene er på jobb. I dag trengte de kun pass frem til halv 1. Det har gått veldig fint. Hun er så rolig og skjønn. Jeg er vant til lille turboprinsen min, så dette var jo som å være på spa i forhold. HAHA. Vi lå i sofaen i en halvtime å leste bok. Altså, det skjer ikke ofte i mitt hus... =)
I morgen får jeg meg nok en utfordring, og en liten smakebit på rollen som tobarnsmor. Da skal jeg nemlig ha både Teo og lille snuppa hjemme. En 1åring og en 2åring, med helt forskjellige soverutiner. Halve meg gleder meg, andre halvdel gruer meg. Jeg er samtidig veldig spent. Jeg skal nok klare det også, jeg må bare trikse og mikse litt for å få ting til å gå opp! Det kan jo bli ganske morsomt =)
Ellers så var det faktisk hull tvers igjennom veggen min. Det skjønte jeg i dag tidlig når det blåste inn på badet mitt. Det var ikke verre enn 13 minus ute, så du kan jo tenke deg hvor forfriskende det var å ta seg en dusj der........ En handyman har vært her og tettet igjen på utsiden og dyttet isolasjon inn i veggen,så forhåpentligvis hjelper det litt. Nå venter jeg på en takstmann som aldri kommer. Vil ha fortgang i dette. Jeg har en do jeg ikke kan sitte på,for da faller den ned fra veggen. Så med andre ord; jeg slapper ikke av på do! Et pluss er at jeg får trent bein de gangene jeg ikke klarer å holde meg og faktisk bruke den.... For ja, utrolig nok fungerer den!

Nå skal jeg kose meg med Teomin!♥

PS: Veldig gøy at så mange er med på "konkurransen". Teo elsker sin onepiece. I starten kalte han den for "pysj" og fikk dermed angst når den ble tatt på han på dagtid, men heldigvis har det snudd og han forstår at det er et dagantrekk ;) Ønsker du å være med kan du melde deg på her!

Ingen kommentarer: