onsdag 10. november 2010

En aldri så liten sjekk...

Endelig fikk jeg sjekket ut kulen i brystet. mye klokere ble jeg ikke, men nå blir jeg i hvertfall fulgt opp. Mest sannsynlig er det en ufarlig cyste, men siden den gjemmer seg bak brystvorten er det vanskelig å få tatt prøver av den uten at det blir veldig smertefullt, de vil derfor se det an litt. Ny kontroll blir satt opp om tre måneder, så jeg er under oppfølging, og det er jo bra!
Ellers har jeg vært på "jobbintervju" i dag. Arbeidsplassen finner sted i Nydalen i Oslo. Det er ikke en jobb jeg har søkt på, men jeg har et par kjente i firmaet så de tok kontakt med meg. Jeg har funnet ut at reiseveien blir for lang (+ rushen), og det går ikke med tanke på levering og henting i barnehagen. Da måtte jeg i såfall jobbet 80%, og det blir man ikke så rik av. De jobber i tillegg med å rekrutere til andre firmaer, så de skulle undersøke om noen i Ski trengte hjelpen min. La oss krysse fingrene for det!

Nå skulle jeg egentlig vært på tupperwareparty hos naboen (i samme bygning), men siden luringen ikke sovnet før nærmere 21 var det uaktuelt å ta med babycallen opp dit. Jeg håper flere anledninger kommer. Det er jo hyggelig å bli bedre kjent med de andre mammaene i barnehagen. I stedet skal jeg fylle opp boblebadet og se på one tree hill! En deilig avslutning på kvelden! Litt selvpleie er aldri feil ;)

Klem fra meg**

PS: Jeg grugleder meg til vinteren. En utrolig koselig og fin tid, men mørketiden er slitsom for veldig mange. Det gjelder å finne på ekstra mange hyggelige ting da, med venner og familie!

Ingen kommentarer: