onsdag 10. november 2010

En snikende julefølelse

Denne morgenen har gått med til å være fascinert av snøen som daler ned utenfor (mest lillemann da, jeg har opplevd det en del ganger før...), hatt fyr i peisen og masse latter. Vi har virkelig storkost oss. En snikende julefølelse kjente jeg i magen. Nå gleder jeg meg til å feire julaften her hos meg selv!

På vei til barnehagen var det om å gjøre og tråkke i all snøen, samtidig som det var litt "ekkelt" at snøen satt fast på skoa. Utrolig hvor spennende det første snøfallet for de små er hvert år. Jeg kan jo selv huske at jeg synes det - det er jo trossalt ikke mange år siden jeg var liten jente!

Nå skal jeg kaste meg i dusjen og hente Hanne og Magnus. Jeg skal endelig få sjekket ut kulen jeg har i brystet, og Hanne blir med meg som støtte/sosialt selskap. Kjempekoselig! Jeg gruer meg ikke spesielt mye, nå vil jeg bare ha det overstått!

Ellers så går jo dagan da...

Ha en fin dag, tittere! =)

Ingen kommentarer: