lørdag 27. november 2010

Endelig..

..er jula her igjen. Det har jeg gledet meg til i ett helt år. I fjor var vi midt oppi flytting og bodde i pappesker hele desember, så da ble det ikke mye julestemning gitt. I år derimot skal det være andre boller, så derfor har jeg pyntet allerede i dag. Denne jula skal vare litt lenger =)
På tross av at jeg har barnefri var jeg oppe klokken 9 i dag (jeg kan vel egentlig gi Sarah æren for det, da jeg sov hos henne og skulle kjøre henne på jobb i dag tidlig). Jeg dro innom Statoil og fikk vasket bilen. Effektiv på lørdagsmorgenen ser du.. Eller, jeg satt i bilen og leste VG mens vaskemaskinen tok seg av selve vaskingen. Planen var egentlig å gjøre det selv, men når fingrene mine datt av da jeg skulle fylle bensin ga jeg opp tanken på å vaske bilen selv.....

Da jeg kom meg hjem begynte jeg på julevasken. Hvert eneste rom lukter godt og er skinnende rent. Så deilig. Litt nisser og "julete ting" er også på plass. De røde putene mine tørker på vaskerommet. Nå er det så koselig her. Var på blomsterbutikken i Tomter i stad å kjøpte en søt liten julestjerne og noen røde duftlys. Jeg koser meg sånn her nå =)

Nå skal jeg straks gå i dusjen og fikse meg for i kveld. Jeg skal tusle bort til Kristin og Rune (foreldrene til Ludvig i barnehagen til Teo). Der er det nemlig nissefest i dag, og vi skal spise grøt og koose oss til langt på natt =)
Gleder meg masse til å få Teo hjem i morgen. Da er det tid for fakkeltog og se på julegrantenningen her i Tomter. Det blir koselig, og nokså kaldt - men vi får bare kle godt på oss =)

Sånn litt på forskudd; GOD JUL ♥

PS: Speilrefleksen var utladet, så det ble skurrete mobilbilder denne gangen ;) Beklager for at jeg er slik en urutinert blogger...
PS2: Ikke glem give away'n =)

Ingen kommentarer: