torsdag 25. november 2010

For de late/smarte

Her om dagen skrev jeg om Quick chef III som plutselig har gjort matlaging en del lettere for meg. Den hjalp meg til og med gjennom kakebakingen her om dagen, som uten å overdrive ikke hadde blitt noe av hvis jeg ikke hadde hatt den. Jeg har fått inn et par bestillinger på den, og disse bestillingene sender jeg inn i løpet av morgendagen. Husk at det er livstidsgaranti, så med det tatt i betraktning er ikke prisen så værst; 549 kroner.

Uansett, nå har jeg fått en annen liten luring i hus. Den går ut på mye av det samme. Altså, den kutter opp alt av grønnsaker, nøtter, o.l. lekende lett for deg, men den kan ikke vispe sauser, fløte, osv. som Quick Chef III kan. Denne er dog mindre og ikke minst billigere.
Du slenger oppi en halv løk (for eksempel), drar i snoren fire ganger, og voila; finhakket løk! Veldig enkelt og greit! Et annet pluss er at den kan vaskes i vaskemaskinen (noe også quick chef III kan)!
Ta kontakt om du er interessert. Det er snart jul vet dere =)

PS: Beklager for at jeg reklamerer her på bloggen min, men dette er virkelig to geniale varer. Jeg bruker dem begge flittig, og de sparer meg for så mye energi, tid og ikke minst tårer (da med tanke på løkhakkingen) ;)

6 kommentarer:

Tina sa...

Hva var det denne kostet? Lurer på om dette kan være en fin julegave til mamma!:-)
Om jeg bestiller nå, vil jeg få den i god tid før jul?

Monica Jensen sa...

Denne herb choppern koster 399. Da kan jeg legge inn bestilling i morgen,og da vil jeg få varene i løpet av en ukes tid (så fort jeg har fått inn penger fra alle som har bestilt). Da kan jeg sende den til deg (for du bor vel et stykke unna) i posten med en gang jeg får den, og da vil du ha den i god tid før jul ja :)

Carina sa...

Hei hei!

Så genialt! Sånn må jeg kjøpe i julegave til mamma:) Veldig interessert i den første du snakket om, den store.. :)

Monica Jensen sa...

ja,den er helt genial faktisk. jeg bruker den mye :) vil du kjøpe den gjennom meg er det bare å sende meg en mail :)

Carina sa...

Ja, det vil jeg:)

Monica Jensen sa...

Supert :) Send meg en mail med navn, adresse og telefonnummer. Så sender jeg inn en bestilling i morgen med de andre varene. Penger kan du overføre til min konto - jeg må ha dem før jeg henter varene,for jeg betaler når jeg henter dem ut :)

ha en fin lørdag!