lørdag 6. november 2010

Første feiring

Nå er første feiring vel overstått. Eirik og jeg inviterte den nærmeste familien, og da var vi nærmere 30 stykker her. Fullt hus, men utrolig hyggelig!

Man skulle tro det var julaften her. Stua var full av pakker. Teo var mest opptatt av 4hjulingen sin den første tiden, men etterhvert så forsto han at det gjemte seg mye morro bak gavepapiret også. Tusen takk for alle de bråkete gavene! Helt utrolig hvor mye lyd disse lekene lager. Teo digget jo alt, og det er bra! Han fikk et gigantisk verktøysett, så nå er han helt klar for å bli tømrer - eller mekaniker, med tanke på at han brukte store deler av kvelden sin på å bruke drillen på 4hjulingen. Fin lyd. Den drillen skal han få lov å ha med til Eirik - og faktisk ha der - for godt! =)

Var også en del myke pakker. Jeg liker myke pakker. Nå holder han seg god og varm denne vinteren også. Herlig! =)

Bursdagsbarnet sovnet som en stein i kveld. Tror han er fornøyd etter en lang og festlig dag. Jeg har i hvertfall storkost meg, og jeg skal innrømme at da vi sang bursdagssangen og han skulle blåse ut lysene presset en liten tåre på i øyekroken. Babyen min er 2 år. For 2 år siden ble han født. Det har gått så fort, og det blir jo bare bedre og bedre! Guri land (ha,for et kjerringuttrykk - er jeg blitt gammel?), så stolt jeg er!

I morgen blir det barnebursdag (m/ foreldre). Godteposene er ordnet i stand, ballongene er hengt opp - vi er klare! =)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Gratulerer med 2 åring:) Lykke til med feiring :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk :)