fredag 19. november 2010

Gøy å lage mat!

I dag da det var tid for middagslaging tok jeg frem min fine Tupperware dings: Quick chef III. Den gjorde det gøy å lage mat, og jeg kan love dere at jeg vanligvis ikke tenker; "nå skal det bli gøy å lage mat!"
Vi skulle ha pitabrød, kjøttdeig og grønnsaker. Jeg hater å kutte grønnsaker. Det tar tid, og jeg er utålmodig av meg og liker helst å komme til ferdiglaga mat - noe som ikke skjer spesielt ofte. Så husmødre (og til dere som er som meg; som leker husmødre - eller vil,vil,men får det ikke til), en sånn en kan gjøre hverdagen deres litt enklere! =)

Jeg skjærte av halve agurken og kastet den oppi beholderen. Vrei fire ganger rundt på håndtaket. Vips, finhakket agurk. Det samme gjorde jeg med paprikaen, løken og tomatene. Alt ble perfekt. Og så så enkelt a gitt!
Teo valgte å gjøre det på den gode gamle måten...
Som dere ser; ikke like effektivt, men han skal ha for innsatsen ♥

Ikke nok med at det er en fabelaktig grønnsakskutter er den en råtass på å vispe sauser, gjøre om fløte til krem, lage pannekakerøre i, osv. Jeg har også brukt den til å kutte opp hvitløk med, da jeg hater at det lukter hvitløk av fingrene mine, men elsker smaken av det i maten min. Det ble perfekt, og det var bare å smøre det utover biffen som lå i stekepannen og forbrunet seg! Enkelt og greit!

Hvis dette er noe en av dere kunne tenke dere kan dere sende meg en mail. For jeg selger sånne. Flaks a gitt. Men det skal jeg si dere; jeg hadde aldri "reklamert" for den her på bloggen min om jeg ikke hadde gått god for den selv. Jeg ble ekstremt positivt overrasket faktisk!

Ønsker noen å delta på et tupperware party,eller ha et hjemme hos seg selv (da får du også en gratis vertinnegave av meg), så får dere ta kontakt. Jeg stiller gjerne som konsulent. Jeg er helt ny i "gamet", men jeg lærer stadig mer..

Nå skal jeg kose meg med en iskald øl, stratos og "gullrekka". Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

Julie sa...

OOh, jeg har sett sånn på tv-shop men trodde det var juks! Haha fancy :D
Jeg viste dette til mamma og sa vi måtte kjøpe av deg, så sier hun at vi har en sånn som hun har hatt leeeenge! Typisk, men hadde vi ikke hatt en sånn hadde jeg kjøpt :D Eller kanskje det er noen som kunne fått det som julepresang..? Virket veldig praktisk!!

Monica Jensen sa...

en perfekt julegave :) Praktisk, OG med livstidsgaranti :D

Anonym sa...

Hei! den så supr ut.
Mye koster den?:)

Monica Jensen sa...

Den koster 549, men det er livstidsgaranti på den - så med tanke på det er den ganske billig :) og veeeldig praktisk :)