søndag 28. november 2010

Hei Hangover!

Nå skulle jeg tatt bilde av meg selv så dere kunne sett den harde skjelvende Monica-derpå, men vi står over det... Dette er ikke en god dag! I går derimot var en veldig god dag. Jeg fikk ikke mandelen i grøten, men jeg fikk bli kjent med mange nye ansikter og jeg fikk bli bedre kjent med et par ansikter jeg har møtt ved noen anledninger tidligere. Utrolig hyggelig =)

Migrenen dukket jo opp som den alltid gjør når det ikke passer. Så store deler av kvelden satt jeg med vannglasset mitt og på at alle de andre danset mens jeg var på nippet til å spy på grunn av hodepinen - men for all del, jeg ble der, jeg kan jo ikke risikere å gå glipp av noe. I 1-tiden derimot "våknet jeg til live" da migrenen ga seg, og da fant jeg det for godt å "ta igjen de andre". En fornuftig tanke så sent på kvelden, om jeg skal få si det selv.. Den elendige formen min i dag er resultatet av det!

Det som derimot er fantastisk, det er å våkne i sin egen seng. Kan ikke huske sist gang jeg hadde den muligheten etter en fuktig kveld.. Vanligvis fester jeg i Ski eller Oslo, og da er det jo ikke barebare å komme seg hjem hit til Tomter. Denne gangen derimot.... Herlig! =)

Nå skal jeg spyle huet mitt i iskaldt vann, drikke et stort glass med melk og ligge i fosterstilling på sofaen frem til Teo kommer hjem om noen få timer. Da må mor være klar, for vi skal på julegrantenning i snøstormen og spise oksestek og fløtegratinertepoteter til middag. Ja, det er 1advent og da skal man kooose seg =)

Ha en finfin dag med deres familie, venner eller med dere selv!

Ingen kommentarer: