lørdag 6. november 2010

Hevnen er søt

Nå er andre, og siste bursdagsfeiring vel overstått. Venner var samlet her i Tomter hos Teo og meg. Det gikk høylytt for seg med 7 små barn, men det var veldig koselig. Jeg tror barna storkoste seg. Et par av dem ville til og med ikke hjem. Det er jo ett godt tegn på at de har kost seg det ;)

I et lite kvarter var det total stillhet her (sånn nesten). Ungene hadde vært på skattejakt, og satt dermed å koste seg med hver sin rosineske, kjærlighet-på-pinne og litt annet småtteri som var å finne i godteriposen.. Da var det en gjeng med foreldre som nøyt stillheten til det fulle, og peiset på med godteri kun for husfredens skyld! HE HE! Dere vet.... godteri funker! Hvertfall der og da....

Ellers fikk Teo masse fint! Småbarnsforeldre vet at deres egen unge har også bursdag en dag i året, og de velger derfor å tenkte smart ved å ikke gi bråkete gaver. Teo fikk derfor mange fine gaver som lager så og si null lyd. Hevnen er søt vet du, så man velger ikke å gi et trommesett til naboungen som du selv vet at skal komme å feire din egen unge om noen få måneder! Viktig huskeregel! ;)

Dette har vært en lang dag, og man skulle jo tro at vi var klare for å ta kvelden nå. Den gang ei.. Etter en rolig time foran tv'en, konsumert tre brødskiver på høykant og et deilig langt bad er vi klare for å forflytte oss til mitt andre hjem. Vi skal nemlig tilbringe natten hos Hanne og Martin + ungene sammen med Live og Jesper! =) Blir en sosial kveld for oss foreldre, og forhåpentligvis en kveld i dyp søvn for ungene. Ny dag i morgen ventes med lek og morro!

Tusen takk for besøket i dag, for gavene og ikke minst en ekstra takk til Live og Hanne for kakene! ♥

PS: Bilder kommer!

Ingen kommentarer: