søndag 28. november 2010

Innerst i en blindvei i Tomter *bilder*

Sånn, nå har jeg roet meg ned litt. Tror jeg var litt i sjokk da jeg skrev det forrige innlegget. En bil kræsjer i husveggen og det første jeg gjør er å henge opp en vask og blogge. Heh. Ikke en helt normal reaksjon kanskje? Nabodama ga meg en klem og hun sa at hele meg ristet. Jeg tror jeg ble litt satt ut! Det er kanskje ikke så rart....?

Ene naboen hadde glemt å sette på brekket på bilen sin. Det resulterte i at bilen trillet inn i husveggen min, da det er en liten bakke fra han sitt hus og ned til her jeg bor. Han hadde prøvd å kaste seg inn i bilen sin (som forresten er en stor SUV), men da hadde bilen trillet over foten hans og han hadde ikke hatt sjans til å stoppe den. Det resulterte da i at den ene søylen utenfor her knakk tvers av og det ble et hull i veggen (ikke tvers igjennom for de som tror det - så det er ikke kaldt her!).

Jeg lå på soverommet, som er rett ved siden av badet. Det smalt noe så sinnsykt i hele huset, så jeg trodde det kom fra kjøkkenet eller stua. Jeg løp og sjekket i alle rom, men alt så fint ut. Helt til jeg tittet inn på badet. Flisene har sprekt opp, og veggen har flyttet på seg. Det er nok litt vanskelig å se på bildene, men hele veggen er skeiv og den er blitt flyttet lenger inn i rommet. Trolig må hele badet rives, for det går ikke an å bare bytte en baderomsvegg.

Alle naboene i bygningen kom løpende ut, og alle trodde det var på andre siden av huset det hadde smelt. Stakkars naboen som eide bilen var jo helt i sjokk, og fikk ikke frem ett eneste ord.. Vi ringte han som har bygd huset, og han mente at det måtte være skader for flere hundre tusen. Mye som er ødelagt inni veggen, på utsiden og ikke minst koster det å fikse et helt bad. Nå håper jeg bare det blir i orden før jul....Nå kom lillegutt hjem, endelig =) Eirik fikk seg et lite sjokk når han så hvor utrolig skeiv veggen på badet er. Jeg ser det har sprekt opp enda flere steder nå også. Flisene mine satte ikke helt pris på dette nei...

Jeg er så utrolig glad for at det ikke var noen barn utenfor som lekte. Vanligvis i helgene er det alltid unger som aker og leker utenfor her. Orker ikke tenke på hva som kunne ha skjedd!

Og så er jeg ganske glad for at jeg ikke satt PÅ do da det skjedde.. Litt kjedelig å få nakkesleng mens man sitter på do!

11 kommentarer:

Julie sa...

Å hjelpe meg! Så skummelt! Bra ingen ble skadet, kunne vert skummelt det ja :/
Håper det blir i orden etter hvert! Trodde først at det var hull tvers igjennom veggen, det kunne blitt en kaldt natt i natt! Forhåpentligvis slipper vel du å betale for denne skaden?

Anonym sa...

Før jul tror jeg var litt vel optimistisk kanskje..

Slike ting tar tid.. :/

Anonym sa...

Oi. Hvordan gikk det med den gule luen?

Monica Jensen sa...

Ja,er litt redd for det jeg og =( litt kjedelig,for jeg har en do jeg ikke kan sitte på,for den holder på å ramle ned fra veggen. Herlig! Hull igjennom er det tydeligvis og,for det blåser iskald luft inn på badet.. :/ snakk om uflaks! typisk rett før jul =(

Hege H sa...

Huff så kjedelig:( kunne vel ikke passet dårligere nå rett før jul nei.. Håper det blir fikset fort! Ha en fin kveld:)

Veronica:o) sa...

Herregud Anonym.. Er det ikke litt teit og legge inn slike kommentarer som den gule lua osv?? Hold ting for deg selv a... Merker jeg ble irritert nå, selvom jeg ikke vet hvem du er!

Og du er vel den samme som skrev at det er og være veldig optimistisk og håpe og få det ferdig før jul.. Kan hende ting går fort også!

Anonym sa...

blir dyrt for naboen dette!!

Herregud for en dum tabbe

Anonym sa...

veronica: jeg er ikke den samme anonym som skrev noe om den gule lua, skjønte ingeting av det.

Jeg skrev derimot det med at det kan ta tid, for der har jeg erfaring. Monica sier at hele badet trolig må rives og bygges opp på ny, og det er trolig ikke gjort på 4-5 uker dessverre... Mente da ingenting frekt, bare er realistisk.

Anonym sa...

Oj hjelpes... så bra at ingen var akkurat der... tipper naboen følte seg litt dum etterpå? Huff:(

Godt ingen ble skadet,og så håper jeg badet ditt blir fikset fortest mulig:)

Anonym sa...

Ha,ha. Bare tulla. Det er Lars her. Det var skikkelig teit med den gule lua, jeg angrer. :(

Monica Jensen sa...

Tullelars! :D