torsdag 4. november 2010

Lite å gjøre, men ingen tid

Dere som har vært hjemme en periode vet kanskje hvordan det er. Man har all tiden i verden, men samtidig så rekker man ingenting(føles det ut som). Det er sånn jeg føler det om dagen. Dagene mine flyr av sted til jobbsøking, husarbeid, tilbringe tid med venninner i permisjon og kose meg masse med Teo - som nå har korte dager i barnehagen. Ja, det er koselig, men det er ikke noe jeg kan gjøre over en lengre periode, da jeg trenger penger og jeg trenger litt mer rutiner i hverdagen min. Suse rundt som en hodeløs høne er ikke helt min greie nå kjenner jeg!
Det som derimot er deilig er å ha ordentlig kosetid med Teo på morgenen. Se filmer, bade, spise god frokost - ja, få en rolig start på dagen. Jeg merker det godt på humøret til Teo også. I tillegg setter jeg av god tid i barnehagen til å si ordentlig hadet. De ansatte i barnehagen er sikkert snart drittlei meg, for jeg går jo aldri. HE HE. Ok, jeg er selskapssyk, greit?! ;)

I dag var det en lei seg liten gutt som ikke ville at mamma skulle dra, da må man jo finne på noe lurt. Derfor gikk Teo, Ludvig og jeg bort å "tegnet" på utebenken med pinner. Det var kjempegøy. Etterhvert hang flere av gutta seg på. Plutselig satt de der en fin liten gjeng. Da var det på tide for meg å dra, etter å ha gitt hver og en av dem en stor klem. HE HE. De er så søte hele gjengen! Jeg lovet dem selvfølgelig at jeg skulle tute når jeg kjørte av gårde. Da var det greit for Teo at mamma dro. Da ville han at mamma skulle dra, så han kunne høre meg tute! ;)
I dag har jeg mye å gjøre. Det er deilig, selvom jeg vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt - jeg liker jo helst å få gjort alt på én gang. Jeg må hente en felg hos Maja, jeg må på Ikea å kjøpe inn småting til rommet til Teo, jeg må på senteret å handle inn bursdagsgave, jeg må på butikken å handle inn alt til selskapene, jeg må møte en kompis så han kan legge om dekket på ny felg for meg, og jeg må vaske hele leiligheten. Med andre ord; på tide å hive seg rundt nå med en gang! Mesteparten av dagen går vel med til å kjøre hit og dit har jeg en følelse av..

Forresten, i går ble jeg Tupperware konsulent. Jeg skal ha min første demo på tirsdag. Rop ut om du ønsker et party/demo hos deg! Ha en fin dag i høst/vintersola! =) 

Ingen kommentarer: