mandag 22. november 2010

Monica gjør ting hun ikke kan

Prosjekt: Oreokake!
Mange vil tenke på dette som et ganske enkelt prosjekt, men når man ikke finner mixmastern sin gjøre det det hele hakket mer...slitsomt! Uten min fiffige tupperware Quick Chef III hadde ikke denne kaka blitt noe av, foråsiresånn.
Kramper i arma, mye latter og en dl med krem i håret senere begynte kaka å ta form. Jeg begynte å få trua på meg selv, at dette var noe jeg kunne mestre. Kakebaking og meg er nemlig ingen god kombinasjon, så jeg hadde ikke de høyeste forventningene denne gangen heller..
Musklene mine fikk trent seg godt. Enkelte ting er nemlig ikke lagd for noe annet enn mixmaster. Men hey, det ordnet seg jo...

Det ferdige resultatet er ikke i boks enda. Man må jo vente en stund mellom hvert lag. Nå har jeg kommet til moussen. Tid for å hente Teo og så dra videre å hente Tupperware-varene (som forresten har livstidsgaranti) i Vestby. I kveld skal vi forhåpentligvis kose oss med en god kake etter middag. Jeg er så flink atte! =)
Tror dette er en kake som faktisk fungerer for meg. Samarbeider med meg. Hemmeligheten er at den ikke skal stekes. Er nemlig da det pleier å gå gæernt for meg! En annen stor fordel er at det er lag-på-lag kake. Røra er altså ikke noe god, og på den måten rekker det faktisk å bli til en kake. Mitt problem er nemlig at det holder til en muffinsform når det er tid for å steke den....
Klem fra husmora**

5 kommentarer:

Julie sa...

Åå så flink du er! Kanskje jeg skulle prøvd meg på denne kaken selv? Har ikke særlig flaks når det gjelder det å ha kaken i ovnen jeg heller!
Smakte oreokake for første gang på lørdag, på resturang da vel og merke, jaggu var den god! Men har hørt hjemmelaget er mye bedre, så du får fortelle om resultatet så kanskje det blir kakebaking her også en dag :D

Hege sa...

Så flink du er :) Oppskrift på kaka? ;)

Monica Jensen sa...

Den smaker nyydelig :) så flink jeg er! hehe! helt imponert over meg selv altså! ;)

Jeg skal legge ut oppskrift senere i dag jeg, Hege! :)

Anonym sa...

hallo husmora=)

hvor mye kosta den geniale kjøkkentuppergreia di a? kjenner jeg vil ha sånn..

LT=)

Monica Jensen sa...

Hey du! den koster 549 kroner :) Bare å kjøpe av meg! Bor du i nærheten kan jeg levere den på døra di :) Det er livstidsgaranti på den, så da blir den fort ikke såå dyr ;)