søndag 7. november 2010

Oaiaiaiaiboff!

Her skal "Trollmor" synges 248596 ganger hver kveld. Jeg begynner å bli litt smålei den sangen. Spotify er derfor min venn i kveld,og spiller "Trollmor" på repeat. Det ser ikke helt ut som at det har samme effekt som min vakre sangstemme, men det sørger i hvertfall for at jeg ikke sliter ut stemmen min helt. Det skulle jo tatt seg ut....... ;)
Helgen er snart over. En utslitt mamma har lagt seg til rette på sofaen. Vi har hatt en utrolig fin helg, men det har gått i ett fra morgen til kveld, og det merkes. Hos Hanne og Martin holdt vi liv i leiren til 4-5 tiden i natt. Tiden flyr i godt selskap. Ungene sov heldigvis til 9 i dag morres, men etter kun fire timers søvn var vi en gjeng med slitne mødre som lå lettere henslengt på hver vår sofa i dag tidlig. Allikevel konkluderer jeg med at det var verdt det, for vi (hvertfall jeg) koste oss masse i natt =)


Ettermiddagen vår tilbrakte vi hos mamma og Jan, med fløtegratinerte poteter og lammelår. Mmmm. Det var godt med en skikkelig søndagsmiddag i dag! Teo gikk tur med mormor og Elsa the dog, og så dro de en tur innom oldemoren og oldefaren hans. I mellomtiden lå jeg død om (ikke langt ifra) på en haug med lekebiler på rommet til broren min, med fotballkampen på høyt volum to millimeter fra nesa mi. Jada, jeg var trøtt. Tror jeg aldri har sovet så godt før faktisk! En kopp kaffe gjorde derimot underverker, og Teo og jeg kom oss hjem i godt behold..
Nå har vi kost oss med "koget" (toget - altså rettere sagt; tøfferud) på TV i en halvtime for å avslutte helgen vår med litt sofakos. Det var godt det. Selvom dette har vært Teo-og mamma helg har det jo ikke vært så mye tid til sånn type kos. Jeg elsker sånn kos med Teo - der han ligger i armkroken min og jeg får dullet litt!
Nå har det vært stille på soverommet hans en ganske god stund. Allikevel har jeg fortsatt "Trollmor" på repeat. Kanskje jeg begynner å bli avhengig selv...? Oaiaiaiaiboff!!

Søndagsklem fra meg - og god natt! =)

Tusen takk til alle som har feiret med oss i helgen!

Ingen kommentarer: