fredag 19. november 2010

Råååsa lue!

Bilder av min nye lue ble etterspurt. Det er bare en lue, men hey - her er den ;)
Du som nesten døde av spenning - overlevde du? Jeg derimot kjeder meg litt...

I dag har jeg vært hos legen. Alt er finfint, bortsett fra at jeg har en skikkelig urinveisinfeksjon som har satt seg godt. Det er nok trolig derfor jeg har så kramper i magen. Jeg trodde egentlig jeg var kvitt det, men den gang ei. Takk for deeeet!

Greit å finne ut av det, så nå skal jeg gå på en real hestekur av en antibiotikakur. Jeg var med andre ord ikke dødssjuk. Sjo!

Ellers er klementiner en hit i huset om dagen. Teo elsker å spise dem og han elsker å skrelle dem. Ulempen er at han elsker å skrelle dem mer. Det vil si at jeg finner tørre klementinbåter og skall rundt om kring i huset rimelig ofte. I går ettermiddag, før han dro av gårde til pappaen sin, hang han ved søppelbøtta og skrelte den ene klementinen etter den andre. Jaja. Alt er bedre enn å være opphengt i Tøfferud 24 timer i døgnet! =)

Nå er det helg. Jeg merker jo ikke akkurat store forskjellen, annet enn at folk plutselig har tid til å leke og at jeg har Teo her hjemme hos meg. Er det fint vær i helgen er planen å gå til Ullevålseter. På tide å komme seg ut å nyte vinteren (hvertfall prøve)!

Jaja, jeg får vel...rydde og vaske da...jah.. Fun!

5 kommentarer:

Helene sa...

Kjempefin lue! Har luedilla selv.

Men du.. En stund siden jeg har lest bloggen din. Hva skjedde med jobben din?

Monica Jensen sa...

Takk,jeg likern :)

Var bare et vikariat! :)

Véronique sa...

Nå fikk jeg vilja mi ;)

Kjempe fin lue ;)

Ha en fin helg!!!!!!

Helene sa...

Ah, okei! :)

Monica Jensen sa...

Ha en fin helg du også, Veronique :)