torsdag 18. november 2010

Stopp opp og sov!

I dag har Teo vært hjemme fra barnehagen. Vi ville ha en kosedag. Man må benytte seg av det nå mens man kan - altså ta fri fra barnehagen uten at det er sykdom som er grunnen. Vi har derfor tilbrakt mye av tiden våres i Sandvika sammen med oldemor. Teo kaller hun alt fra oldemor til bestemor - litt forvirring ute å går. Tittelen har jo egentlig ikke så mye å si, så lenge han skjønner at hun er en snill dame som er glad i han. Jeg tror forresten farmor (som jeg liker å kalle henne) foretrekker bestemor, for det høres ikke så gammelt ut.... Hysj ;)
(Jeg for min del synes "oldemor" er en veldig koselig "tittel")
Uansett....
Vi har spist lunsj, kjørt traktor (en leketraktor vel og merke), spist is og oreokake (nam) og gått berserk i leketøysbutikken. Det er en del knapper i en leketøysbutikk. Jeg kan love dere at Teo trykket på dem alle ;)

Jeg har i tillegg kjøpt meg ny lue (så klart, jeg har jo luefetisj - denne gangen rååsa-ish) og en deilig stor hals. Holder ikke bare med min hals nå som kulda har kommet for fullt. Huttetu. Jeg elsker min nye hals!
Da vi var på vei hjemover havnet vi så klart i rushen. Hurra, tenkte jeg, nå er det ikke lenge før Teo blir utålmodig i baksetet. Heldigvis var jeg den eneste utålmodige i bilen, så det gikk over all forventning. Da køen løsnet opp så fort vi hadde passert byen gikk det greit for seg. Teo sovnet, og jeg merket at jeg blunket hyppigere og hyppigere. Da jeg blunket mer enn jeg hadde øynene åpne ble det plutselig skummelt å kjøre. Jeg svingte av veien, skrudde av motoren, dobbeltsjekket at lillemann sov, og la meg til rette selv. Jeg har alltid fnyst over at 15 minutter liksom holder, men det gjorde faktisk det - for resten av kjøreturen gikk greit og jeg holdt øya på veien. Så husk, er du trøtt og sliten, stopp opp og sov i 15 minutter. Viktig!

Nå har lillemann dratt videre til pappaen sin. Hva finner man på da a?

Fred ut, tittere! God torsdag!

PS: Bildene er tatt med mobilen. Vel, dårlige bilder er vel bedre enn ingen bilder? Jeg lovte forresten å ikke legge ut noen bilder av farmor. "Hvis du gjør det sletter jeg bloggen din fra dataen min!" HE HE. Ok! ;)

Takk for en kjempekoselig dag, farmor!

9 kommentarer:

Ladybug sa...

Det ser ut som om dere har hatt en perfekt dag :) Den oreokaken så herlig ut, har aldri smakt noen annen enn den hjemmelagde typen(er litt redd for å bli skuffet hvis jeg kjøper den ute).

Hege sa...

Ah, nå fikk jeg fryktelig lyst på oreokake!!!!!

Monica Jensen sa...

den hjemmelagde er best, men denne var ganske god den og :)

ha en fin kveld! :)

Monica Jensen sa...

den var god ;)

Véronique sa...

Må legge ut bilder av lua di ;)

Anonym sa...

ja, legg ut bilde av lua di.. herregud monica, vi dør av spenning her altså!

Monica Jensen sa...

det skjønner jeg godt at dere gjør foråsiresånn!!!!

Anonym sa...

hihi, den traktoren var det noe kjent med, gitt :p Tror jeg har ca 1000 bilder av Sebastian på den!

Monica Jensen sa...

jaja,alle sånne duppeditter er han stor fan av om dagen. JEg prøver å snike meg forbi dem,men han ser dem alltid,og da blir det jo til at han får prøve dem da (alt for å unngå klikkanfall blant folk ;))