lørdag 13. november 2010

Titter innom for å ønske dere en god helg!

Hei tittere,
Jeg vet at jeg er litt fraværende på bloggfronten om dagen. Når mesteparten av min tid går med til å sysle i heimen er det begrenset med hva jeg kan blogge om. Det kommer seg vel sånn etterhvert satser jeg på =)

På torsdag var jeg på kino å så Trolljegeren. Jeg hadde veldig høye forventninger, så jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet. Er det lov å si det? "Alle" elsker jo den filmen. Vel, jeg er ikke en av dem...

Ellers er det jo cupfinale-helg. Det betyr at det er masse liv i Ski. Et stort sirkustelt er satt opp på torget i Ski, og Karpe diem, Postgirobygget + flere underholder oss med god musikk denne helgen. Jeg var der i går, for det var da Karpe Diem skulle spille. Planen var å ta et par øl, se konserten og dra hjem til senga.. Det går ikke alltid helt etter planen, så nå sitter jeg i sofaen til tanta mi og er i rimelig dårlig form. I går var nok ikke helt den rette dagen for meg å innta alkohol, da jeg var kjempesliten og ikke hadde spist stort. Når skal man lære?

Nå skal bacon spises og melk drikkes, og så skal jeg etterhvert ta turen hjemover. Eirik og Teo kommer innom en tur. Vi skal leke litt. Barnefri helg er nesten aldri barnefri helg for meg. Jeg klarer ikke helt å holde meg unna, så som regel ser jeg han littegrann i løpet av helgen. I dag er intet unntak. De blir nok ikke stort lenger enn en times tid før de drar videre, men det blir en koselig time i hvertfall!

Ellers skal jeg sove, være oppgitt over meg selv og lade opp til en kveld med postgirobygget og gode venner. Skulle virkelig ønske at jeg var fornuftig i går, men sånn gikk det altså ikke. Jeg har kun meg selv å skylde på... Forhåpentligvis blir det en bra kveld i dag for det!

Ha en fortsatt fin helg alle sammen!! Kanskje vi sees i teltet i kveld? Klem fra meg**

5 kommentarer:

Christina sa...

Vi ses ;)

Véronique sa...

Jeg skal holde meg hjemme i kveld....har ingen planer om å være i Ski :)

Kos deg i kveld!!!!!

Inger-Elisabeth sa...

Ha en fin helg Monica:)
Jeg sjekker faktisk bloggen din flere ganger daglig, og du virker som en kjempemorsom jente:)

Trolljegeren gleder jeg meg til å se, selv om jeg ikke kan tenke meg det er en bra film, annet enn morsom;)
Ha en fin helg:)
Klemmer fra Budapest

Inger-Elisabeth sa...

Er det greit at jeg linker deg på bloggen min?
Syntes du skriver så bra, og siden jeg sjekker den daglig så slipper jeg å lete etter den, må jo alltid gå via Marianne sin blogg, for husker ikke adressen;) hehe:)
Ha en kjempefin helg:)

Monica Jensen sa...

Inger-Elisabeth: tusen takk for to veldig koselige kommentarer :) Selvfølgelig kan du linke til bloggen min! Ha en kjempefin søndag :)