fredag 24. desember 2010

24. desember

Endelig er dagen her. Dagen jeg ikke trodde jeg ventet så mye på i år, men som jeg virkelig gleder meg over nå som den endelig er her. Jeg spratt, bokstavelig talt, opp av senga i dag. Det er ikke ofte. Vi har kost oss med siste episode av "jul på månetoppen" (jeg måtte til og med felle ett par tårer - snakker om å være sentimental av seg) og god frokost.

Teo har også fått åpnet noen julegaver fra mammaen og pappaen sin. Vi tenker at han kan åpne flere utover dagen, for han kommer ikke til å rekke/orke alt i kveld. Hittil er han kjempefornøyd med hva han har fått; frokostbrett fra Lykkemamma's nettbutikk og kjelesett. Nå sørger han for at jeg blir god og mett ;)

Resten av dagen skal gå med til "tre nøtter til askepott" (selvom det er jo helt håpløst med tanke på at en mann dubber hele greia) og andre koselige filmer - og ikke minst matlaging, men det tenker jeg ikke så mye på enda =)

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og en fantastisk kveld med familie/venner ♥

Julesuss fra Teo og meg**

Ingen kommentarer: