fredag 31. desember 2010

ÅR 2010

Straks er år 2010 forbi. Hvor ble tiden av?

Det siste året har bydd på mange utfordringer, mange tårer, og en del uflaks - på de fleste områder. Jeg har dunket hodet mitt mye i veggen og tenkt flere ganger "hva har jeg gjort for å fortjene dette?", men nå når jeg tenker tilbake på det så har det også vært et år fyllt med glede, smil og latter - og ikke minst nye bekjentskap. Mye nytt har jeg lært også - jaggu!
Teo får meg til å smile hver eneste dag, flere ganger om dagen, uansett hvordan dagen min egentlig har vært. Det er ikke alle som har en så stor gledesspreder i hus. På grunn av han føler jeg meg som verdens heldigste. I tillegg har jeg blitt kjent med mange nye mennesker. Flere av disse bekjentskapene har utviklet seg til vennskap som jeg vet kommer til å vare livet ut. Det er ikke alle som har så gode venner som jeg har. Jeg har en familie som bor i nærheten som stiller opp når jeg trenger det, enten om det er med middag, hjelp med Teo eller bare en å "henge" med. Det setter jeg uendelig pris på.
Jeg har også fått reist litt. I år også. Jeg har fått oppleve både Amsterdam og Portugal. To veldig forskjellige turer, men begge like fantastiske.

Så, la meg konkludere med at 2010 har vært et veldig fint år - men jeg håper at 2011 kan bli et enda finere år. Jeg gleder meg til å gå inn i det nye året med alle de jeg er glad i ♥ Ikke minst gleder jeg meg til å se nye sprell fra Teo, ha nye dype samtaler med han (for ja, vi har faktisk hatt et par av dem - her en dag pratet vi i 15 minutter om hvor han hadde vondt - vi fant ut at det var litt over alt,men mest i magen), le av rare kommentarer og fantestreker, rive meg i håret over trassing, og ikke minst; få lov å bare være mammaen hans - det er klisjé, men det er så innmari sant! ♥

Så litt på forskudd; GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Følg meg gjerne ett år til ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg henger meg på her, 2011 kan gjerne bli et enda bedre år! :)

Kos deg masse i kveld, Monica! :)

Hanne sa...

<3 Kjempeglad i deg vennen min <3 Er så glad for at veiene våre krysset hverandre! Jeg gleder meg til å se Teo og Milla vokse seg store sammen og til alle kosekvelder vi kommer til å ha framover :)

Véronique sa...

Godt nytt år til deg og Teo :)

Tina sa...

Godt nyttår, Monica:-)