torsdag 23. desember 2010

Da var det bare å starte da..1 2 3!

Teo har forresten lært seg å telle til 10 *stolt mor* 1 2 3 4 5 8 9 10! Tallene 6 og 7 er ikke så nøye enda.. Hvertfall ikke hver gang =)

I dag er den store ordne-dagen min. Julaften skal jo feires her hos meg, og da vil jeg at det skal se strøkent ut. Være koselig, være rent og være...perfekt - om det finnes perfeksjon? I går klarte jeg nesten ikke å vente med at dagen i dag skulle komme slik at jeg kunne komme i gang og få det gjort. Trossalt, vasking er ikke noe som står høyest på lista mi (selvom man skulle tro det,med tanke på at jeg ikke gjør noe annet), og da er det greit å bare få det overstått..

Men så kom dagen i dag.. Vi så på "Jul på månetoppen" og Teo ble levert i barnehagen. Jeg skulle bare hvile meg litt på senga - dere vet, sånn som foreldre alltid "hviler" seg; med øya igjen! Og vips hadde jeg sovet i to timer. Da var det pluselig vanskelig å starte opp gitt... Så nå har jeg sittet i sofaen og spist en plate med stratos. Ja, en plate. Er ikke vant til å ha godteri i hus vet du, og plutselig nå er det så masse godt i skuffer og skap at magen min hyler av begeistring!

Så ja,nå er det på tide å vaske.. 1 2 3.. Bare å starte.. Jada.. Kom igjen nå.. You can do it!
Jeg vil ikke....

4 kommentarer:

Véronique sa...

Ønsker deg og Teo en riktig god jul :)

Anonym sa...

God jul, Monica! <3

Jeg håper dere får en fantastisk dag, med latter, glede og masse pakker! :D

*stor klem*

Monica Jensen sa...

Takk snupper! Ønsker dere også en riktig god jul <3 stor klem fra Teo og meg =)

Hanne sa...

Jeg kan telle til 11 så! ;)