lørdag 18. desember 2010

Den første turen på teater!

I dag har Teo, Michael og jeg vært i Oslo spektrum og sett på Putti Plutti Pott. Jeg var skeptisk før vi satte oss på toget innover til byen, for allerede da var Teo sliten. Heldigvis kviknet han til så snart vi kom på toget (tror en drøm gikk i oppfyllelse for han der altså)!

Og hvordan gikk det på teater? Tja, hva kan man si... ;) Det gikk som forventet for å si det sånn, men det gikk bra. Etter ca 20 minutter og en liten potetgullpose senere var Teo "derdig med nisser" og ville pakke sammen og dra hjem. Forestillingen varer i ca 2 timer, så jeg tenkte at dette kom til å gå straka vegen til helvete... Jeg fant frem en kjærlighet, dyttet den inn i snakketøyet og stille på fanget satt han. Da både han og jeg var klissete fra topp til tå var han lei igjen. Tydeligvis tok "onkel Per" hintet og begynte da å prate med publikum. Da var det en liten engasjert 2åring som ropte ut "jaaaaa" høyere enn noen andre i salen. Alle rundt oss lo godt da, ja - inkludert meg selv =)
Pausen kom på et perfekt tidspunkt - da Teo var drittlei og var på god vei nedover mot scenen med moren sin hakk i hel. Vi fikk luftet oss litt, hilst på "bamsene" som gikk rundt (de var litt skumle,helt til mamma fikk kos av den ene,da var de ikke så skumle lenger) og kjøpt litt ekstra drikke. Andre omgang var i gang, og vi tilbrakte store deler av den i trappa. Danset, sang og klappet - og ikke minst klatret opp og ned, opp og ned.

Han var sliten, han var rastløs og han var lei av å sitte stille, men på tross av alt dette så jeg at han koste seg masse. Så ja, det var verdt det, og vi alle tre hadde en kjempefin kveld =)

Da vi kom oss tilbake til toget så vi at det ikke gikk før om 1,5 time - altså ca 21:30. Jeg hadde en utslitt 2åring i vogna, en sliten lillebror og jeg selv var ganske sliten i både hodet og kroppen. Det ble taxi hjem. Flaks at taxi er omtrent som å få penger kasta etter seg i disse dager... Nuvel, det er jul, og ingen tvil - julestemningen er her for fullt, takket være familie, en fantastisk sønn, verdens snilleste lillebror og putti plutti pott! ♥
Nå skal jeg sove. I morgen er det julebord hos mammaen til Eirik og goood stemning. Hun lager verdens beste mat, så jeg gleder meg som en unge! =)
Natta ♥

Ingen kommentarer: