torsdag 9. desember 2010

En date med meg selv

Det siste døgnet har jeg hatt så innmari vondt i hodet. Enten så er det bihulebetennelse eller så er det en migrene som plager vettet av meg. Godt er det i allefall ikke. Det blir derfor en rolig barnefri kveld. En date med meg selv. "Jul på månetoppen" er på TV - jeg føler det er en bra start. Junkfood er bestilt inn og one tree hill venter på meg. Dette er akkurat en slik kveld jeg trenger nå, føler jeg =)

Jeg fikk fra å ha null planer til alt for mange planer i helgen. Herlig. Helgen skal tilbringes med gode venninner. Det blir namnam-middager, fine klær, litt godt å drikke på og godt selskap! Kanskje julestemningen kommer for fullt opp i alle festlighetene! =)
Julestemningen har så vidt kommet,den er her takket være kalenderkos med Teo, julebarnetv og eeen del prat om nisser =)

Teo har nettopp dratt videre til pappaen sin. Pappa blir nok en morsommere underholder enn meg i kveld. Ikke bare bare å tulle og tøyse når man egentlig vil ligge i mørket med en kald klut på pannen!

Klem fra meg**

Ingen kommentarer: