mandag 20. desember 2010

En oppmerksomhet! TIPS&TRIX

I går var vi på julebord hos mammaen til Eirik. Masse deilig mat og kjempegod stemning med en gjeng herlige mennesker. Christine, søsteren til Eirik, hadde ordnet i stand en liten oppmerksomhet til alle sammen. Enkelt og greit, men helt perfekt.
En flaske med hvitløk, pepper og forskjellige urter - og så klart olivenolje. Jeg elsker sånt, så dette ble jeg virkelig glad for. Jeg har fått en sånn flaske fra hun tidligere også, og den ble brukt godt når jeg skulle steke kjøtt eller på pasta og salat. Mmmm - nam!
Et lite tips til hva dere kan gi noen som en liten oppmerksomhet nå i jula =)

3 kommentarer:

Véronique sa...

For en kjempe koselig oppmerksomhet :)

Jeg er veldig overrasket på god kontakt du og familien til Eirik har :) Det er ikke alle som har god kontakt etter man har skilt lag.

Monica Jensen sa...

Jeg er jo mammaen til barnebarnet/nevøen deres, så vi vil alltid være i familie på en eller annen måte.. :) Og så har jo Eirik og jeg et godt forhold, det hjelper jo selvfølgelig på :D veldig koselig!

Monica Jensen sa...

Pluss at jeg har jo kjent Matilda (ene niesen til Eirik) halve livet hennes, og Mie (andre niesen) har jeg kjent hele livet hennes.. Føler meg jo litt som tante, selvom vi ikke ser hverandre like ofte lenger :)