søndag 26. desember 2010

En spesiell tid!

Å feire julen med sin 2 år gamle sønn gjør det hele enda mer spesielt. Å se gleden i blikket hans, smilet hans som stråler og høre latteren hans når han leker med de nye lekene sine varmer hjertet mitt. Jeg visste ikke at julen kom til å bli spesiell som det den faktisk ble! =) Tipper det er mange foreldre som kjenner seg igjen i det..
Neste år er det Eirik sin tur til å ha Teo. Jeg håper at vi fortsatt har et like godt forhold da slik at det faller seg naturlig at jeg feirer med dem. Akkurat nå tenker jeg på julen som ganske meningsløs uten Teo i hvertfall. Det er jo han som gjør det hele så spesielt! ♥

Ellers så er ting som normalt her hos oss. Teo er frisk og rask igjen, i skrivende stund nekter han å sove og for 2 minutter siden kom han tuslende inn i stua med et stort smil om munn. Smilet ble fort erstattet med gråt da han forsto at han måtte rett tilbake til senga si. Lakenskrekken har han "arvet" fra meg, for da jeg var liten var jeg 100 hakk verre enn han. Jeg husker selv at jeg klikket da mamma skulle legge meg. Jeg gikk ut av rommet hundrevis med ganger, og en gang husker jeg mamma låste døra mi for hun ble så lei, og jeg fikk streng beskjed om at det var natta. Utspekulerte meg sto dermed da og smalt skapdørene mine igjen gang på gang mens jeg hylte som en idiot. Døra ble fort låst opp da, og jeg følte jeg vant kampen. High five. Vel, noe sier meg at jeg får smake min egen medisin i årene fremover.......
Sånn bortsett fra søvn så er det bare idyll i vår rosa boble..
- Jeg elsker deg, Teo min.
- Jeg elsker DEG, mamma min!
Nååååw ♥

Håper dere har hatt en fiiin jul hittil, og så ønsker jeg dere alle en fortsatt god jul! Nå er det filmtid! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: