søndag 19. desember 2010

Er det lov å si det?

Midt oppi all førjulsidyll og kos må jeg ærlig innrømme at jeg er sliten og lei. Er det lov å si det? Jeg er lei av trass. Jeg er lei av å føle at jeg ikke sier noe annet enn nei. Jeg er lei av sutring. Jeg er lei av lite søvn. Jeg føler ukene flyr av sted til alt for mye av dette, og alt for lite JA, latter og kos. Det er jo en del av det også, selvfølgelig, men i perioder føler jeg det negative tar overhånd. Nå er vi inni en sånn periode... Jeg gleder meg til en god periode! Vær så snill å si at noen av dere kjenner dere igjen?!

Hadde det vært opp til Teo hadde han kun spist sjokolade og potetgull - kanskje en brødskive med syltetøy i ny og ned. Han hadde drukket kun saft eller sjokolademelk. Han hadde aldri hatt på klær eller bleie. Han hadde sovet helst ingenting. Han hadde kjørt bilen når vi skulle ut på tur. Og han hadde lekt på motorveien. Jeg kommer aldri til si som spøk til ungen min: "gå og lek på motorveien a!" sånn som jeg fikk av og til høre da jeg var mindre. Sønnen min kommer nemlig til å ta det bokstavelig og fryde seg over at han endelig får leke på motorveien!
Nå skal jeg susse litt på han, smile og si ja. Jeg vil at dette skal være en koselig dag. Hittil har det bare vært sutring og atter sutring. Resten av dagen skal ikke være sånn. Jeg nekter!

4 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg kjenner meg igjen! ;) Det er bare noen perioder, og det gir seg nok etterhvert, men mens man er oppi det er det innmari slitsomt. Kanskje dere trenger å gjøre noe helt annet enn vanlig, om det er å dra og bade, på butikken, gå ut og leke... Snart flytter dere jo inn her, kanskje det gjør det lettere med litt forrandring? Love you! Håper dagen blir bra! <3

Marie sa...

Jeg kjenner meg igjen! :) spesielt når arild er på sjøen, da føler jeg at dagene går bort i bare suring og sutring, man blir så sliten av det! Synes du gjør en fantastisk jobb jeg! Stolt av deg ;) klem

Lykkemamma.com sa...

Jeg kjenner meg igjen!! :-)

Monica Jensen sa...

søte jenter! godt å høre at jeg ikke er alene :D

Ja, det blir veldig rart å flytte ut herfra,men så får vi jo verdens beste selskap i to uker da :)