onsdag 1. desember 2010

Et varmt bad!

I dag tidlig bemerket jeg meg at vannrørene hadde fryst. Det var i grunn ikke så vanskelig å bemerke seg.... Heldigvis kom det to snekkere på besøk i 10 tiden. De har gjort underverker med badet mitt. Ja, det ser jo helt jævlig ut, men nå er vannrørene i orden for nå (han ene satt der med hårføneren min ganske lenge), veggen er enda bedre isolert så nå er det endelig varmt der inne, og doen er rettet opp og festet sånn at jeg faktisk kan sitte på den. Halleluja!
I januar en gang starter oppussingen. Jeg må regne med fire uker uten bad sånn omtrent. Det betyr da at det badet skal nytes for hva det er verdt før Teo og jeg må bo på hotell eller bli sendt på forsikringstur til Thailand (vær så snill og send oss til Thailand! ...Når griser begynner å fly!) i flere uker. Med andre ord; jeg skal ta meg et varmt og langt bad nå i kveld. Om vannet kommer ut der det skal når proppen trekkes ut gjenstår å se. Badekaret ble jo trossalt skyvd rimelig langt ut fra veggen da huset mitt forvandlet seg til et parkeringshus, men vet dere hva? Jeg tar sjansen jeg! Alt skal jo rives uansett. God jul!

Ellers er ikke jeg den eneste som er kald om dagen har jeg lagt merke til på omtrent alle facebook-statuser som er ute om dagen. Her fyres (gasses) det som aldri før. Lille snupp og jeg har kost oss foran peisen med alle lekene til lillegutt i hele dag. Du kan tro det var stas med alle de bråkete lekene hans. Vi hentet Teo i barnehagen litt over to, og da var det en kry gutt som viste stolt frem "babyen", som han liker å kalle henne. Babyen som er 10 måneder yngre enn han selv. Babyen som er 1 år og 3 måneder ;)

Vel, daten min begynner nå. Varmt boblebad og one tree hill. Varmen på badet er på for fullt. Deler av strømregningen min blir nemlig dekket, fordi jeg har fyret for kråkene de siste dagene. Jeg synes jeg fortjener det. Egentlig synes jeg de bare burde gi meg flere tusen for tort og svie, men det er hva jeg synes da.. Får jeg drømmebadet mitt blir jeg superfornøyd jeg - når det er på plass =)

I morgen er det tid for 2årskontroll med Teo. Tenk, 2 år. I går var det jo 2 måneders kontroll.. Tida flyr!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jai vara Brolasj. Jai vara fra Polen. Jai fikse baden din på 2 dage. ok?