onsdag 8. desember 2010

Glam i barnehagen

Jeg ser jo ut som en modell på catwalken da jeg leverer min sønn i barnehagen om morgenen!
De andre mammaen leverer i stilige klær og ser freshe ut fra topp til tå. Jeg derimot.. Det er ikke mye glam over meg! Jeg leverer i barnehagen med lua dratt godt ned over kråkereiret av et hår jeg har, gårsdagens sminke er sånn halvveis på plass, og onepiecen (som jeg forøvrig ser ut som en dust i) håper jeg ikke folk legger merke til under vinterjakka mi. Til dette fantastiske antrekket har jeg på uggs. Sånn, ferdig til å levere i barnehagen! Enda godt Teo er for liten til å bli flau over sin mor...

Vel, det er i hvertfall vakkert ute nå da. Kaldt, men vakkert...11 kommentarer:

Rebecca Byers sa...

du ser hot ut uansett du da ;)

Anonym sa...

Jakka di var kul! Hvor har du kjøpt den? Hehe, rett på sak, men synes du ser kul ut, det er slik vi unge mødre skal se ut når vi leverer i barnehagen.. avslappa, hehe! Like it! LIker bloggen din, følger m å leser =)

Monica Jensen sa...

nååw,bex - ditto :)

Anonym: Takk for deeet,veldig fornøyd med den :) Den er kjøpt på carlings!
Vel, kul og kul...avslappa er det riktige ordet :D

Koselig å høre at du liker bloggen min. Det gjør meg glad :)

Hild Frøya sa...

Jeg er ikke noe bedre jeg. Hehe.. Pakker meg inn i det varmeste jeg kan finne, og sminke trenger vi da ikke i barnehagen..

Anonym sa...

Du ser alltid bra ut når du kommer med Teo i bhg du da:) synes iallefall jeg;)

Monica Jensen sa...

Hm,nå ble jeg nysgjerrig på hvem du er :D men tusen takk :D jeg selv føler meg som en dass, haha!

Anonym sa...

ja nå kan du lure:) hehe...neida,kan godt avsløre meg jeg:) Lill Anita her:) Du ser faktisk aldri ut som en dass altså,heeelt sant:)

Monica Jensen sa...

Hei Lill Anita! :D Titter du innom her altså? haha,nå må jeg begynne med "sensurert utgave" nå som jeg vet at flere og flere fra barnehagen titter innom ;) tusen takk - det er jo hyggelig å lese da! :) Ha en god helg!

Anonym sa...

ha ha,du trenger ikke det for min del altså:) har fulgt bloggen din siden før sommeren jeg altså:) du skriver så bra synes jeg:) Håper alt er bra med deg og Teo,lenge siden jeg har sett han nå:)
Ha en strålende helg du også:)

Monica Jensen sa...

haha,har du??? :D Nå ble jeg flau, haha! Men alltid hyggelig å høre at folk liker bloggen min :D

Ja,det er veldig lenge siden nå. Men du er tilbake snart? :)

Anonym sa...

Ikke noe å bli flau for:D
Ja håper på å være tilbake om ikke så altfor lenge....:)

Ønsker deg og Teo en riktig god jul og et godt nytt år:) så sees vi nok på nyåret igjen:)