torsdag 2. desember 2010

God morgen ♥

Dagene starter litt for tidlig her i heimen om dagen. Vi står ikke opp av sengen før syv, men når 1,5 time har gått med til å si at man skal sove er man ikke akkurat uthvilt da man står opp. Heldigvis kvikner man til etter en liten stund - hvertfall litt..

Nå koser vi oss med frokost. Teo er på sin tredje brødskive. Den gutten har blitt en brødskive-elsker, og spiser opptil fire brødskiver på ett måltid. Det er utrolig deilig for meg, for en lang periode nå har han nesten ikke spist noe som helst.
Straks skal vi gå bort til barnehagen. Han skal hentes allerede halv ett, for da er det tid for å dra til helsestasjonen. Hva jeg skal gjøre i mellomtiden? Ja, jeg skal sove. Hvis jeg klarer etter å ha blitt tvunget våken av den litt for forfriskende kulden utenfor... Kjenner jeg meg selv rett går det helt bra!

Pappaen min har bursdag i dag! Gratulerer med 37(?) års dagen, pappa!!! =)
(Jeg sa 67 på telefon, men da ble pappa glad, for da var det jo på tide å pensjonere seg - HEHE!)

Ha en finfin dag alle sammen!!

PS: Minner om min give away. Så morro at så mange har meldt seg på. Jeg er spent hvem som blir den heldige vinneren! Hadde det vært opp til meg skulle alle fått en hver!

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Så koselig morgen da :D

Jeg syns du heller skal ta meg med på juleshopping enn å sove, MHM! :D:D:D

Monica Jensen sa...

HEHE.. blir ikke soving merker jeg. Blir i stedet vasking av gulv. Ja,jeg er avhengig :P