søndag 12. desember 2010

Helt om natten, helt om dagen


Nå har jeg lagt meg godt til rette i senga mi. Blir godt med litt søvn nå. Kan ikke skryte på meg at det har blitt så mye av det denne helgen. Det har vært en morsom helg, og jeg er overraskende nok ikke helt dø i dag!

I går dro Sarah, Miriam og jeg innover til byen. Vi spiste middag hos Sarah og pyntet oss litt før vi dro videre til Sander der det var vors. Etterhvert tok vi turen ut og det ble en hel del med champagnedrikking. Å drikke champagne er farlig. Jeg har mange svarte hull, Sarah har et stort skrubbsår på haka og Miriam har en flau anropsliste på mobilen sin. Sånn kan det gikk =)

Hadde det ikke vært for at jeg hadde en som passet på meg (for ja, jeg hadde visstnok bruk for en sånn en i går) hadde jeg vært både jakkeløs og trolig valset rundt på luux fortsatt som en hodeløs høne... Takk for det =)

I dag fikk jeg servert egg og bacon til frokost, og selvom det var litt tungt og svelge unna masse mat da har nok det reddet dagen min. Jeg har vært litt sliten, men ellers har jeg vært i fin form. Vi har feiret Michael og jeg har fått lillegutt hjem igjen. En smilende gutt kom hjem fra pappaen sin etter en helg med både aking, lek med Kasper og på besøk hos både farmor og tante Christine. Var herlig å se han igjen!

I morgen er det lucia-tog i barnehagen. Jeg gleder meg, og skal stå stolt på sidelinjen med kamera klart! =) God natt!

Ingen kommentarer: