torsdag 16. desember 2010

IQ'n faller med flere hakk

I dag startet lagersalget. Ivrige mennesker sto utenfor en time før det åpnet og hadde konkurranse i å banke på rutene og niglo på oss. Unnskyldningen deres for å komme inn før var at det var kaldt ute. Kald som en torsk jeg er svarte jeg med at de kunne da valgt å komme da det faktisk åpner... Det er jo forsåvidt sant også!

Når det kommer til lagersalg og billige klær blir folk helt gale. Det virker ut som enkelte mennesker legger igjen IQ'n sin hjemme, og oppfører seg mer eller mindre som dyr på jakt etter mat. For alt jeg vet er dem dyr også, bare i forkledning... Prisene er lave. Det dyreste man får kjøpt der koster 150 kroner og det er ytterjakker. Allikevel skal prisen krangles på til enhver tid. "10 kroner!!" -"Vi har ingenting til 10 kroner her...Den koster 20!" I fjor dro faktisk en dame tak i kassaapparatet og skreik "tar du penga mine så tar jeg penga dine!" HAHA! Enkelte glemmer kanskje at de da har fått femten bæreposer med klær for de pengene?!

I dag skjedde det heldigvis lite drama. Et par drittkommentarer fikk man jo slengt etter seg, men med årene så har man lært seg å bare le av det. I år fikk vi derimot en haug med klær slengt på oss. En mann sneik i køen og da han fikk beskjed om å stelle seg bakerst ble han uenig, for å si det pent... Sånt kan jo skje den beste. Når alternativene er å prøve å snike eller stå i kø i 1,5 time kan det fort hende jeg hadde vurdert å snike selv ;)

Vel, 13 timer på føttene har gjort sitt med bekkenet mitt, så nå har jeg badet (badet varte i nøyaktig 5 minutter - blir så rastløs oppi der alene) og spist pinnekjøttrester. Det er dritgodt, men jeg blir alltid så uggen etterpå - vi snakker jo enorme mengder med fett! Nå skal jeg putte musikk i øra og legge meg i senga mi. I morgen er det jobb, kose med syk Teo-gutt, pynte juletre og gjøre det enda koseligere her ;) Natta!

Ingen kommentarer: