onsdag 15. desember 2010

Jeg er spent på hvordan dette blir ;)

Mamma har spandert på oss litt julestemning. På lørdag skal Teo, Michael og jeg til Oslo spektrum å se Putti Plutti Pott. Vi starter kvelden med middag ute og så blir det teater etterpå. Jeg gleder meg veldig, men er samtidig veldig spent på hvordan det her går med Teo. Håper at han er såpass fascinert at han sitter stille på mitt fang å følger med, men det kan også fort hende at han finner ut at det morsomste er å løpe rundt og være apekatt! Heldigvis er onkel Michael med, som er Teo sin helt! =)
Vi har hørt på sanger fra putti plutti pott og vi har sett et par klipp på youtube. Litt fordi at jeg tror kanskje Teo setter enda mer pris på det om han er litt kjent med sangene fra før av. Han har i hvertfall trykket på repeat hundrevis med ganger, og danset og ledd ivrig med. Det er i det minste et godt tegn!

Maaange år siden jeg selv var på teater. Det blir sikkert kjempekoselig, med mindre vi må takke for oss etter halve forestillingen da, hehe. Jeg er fullt forberedt på at det faktisk kan skje, men magefølelsen min sier at dette går bra =)

Nå er det natta her. Har en liten gutt i hus som har øyebæsj/øyebetennelse og er i dårlig form, stakkars. Dagene/nettene blir litt lange da, men det blir mye kos da i det minste! Sov godt alle!

2 kommentarer:

Hege sa...

aaaah, det er sååå koselig! Krysser fingrene for at Teo syns det samme;)

Monica Jensen sa...

Det håper jeg også :) Gleder meg :)