mandag 13. desember 2010

Luciafeiring og lagersalg

I dag var det tid for luciafeiring i barnehagen. Det var så utrolig koselig å se de små komme med lys i hånden og hvite drakter. De var så flinke - store som små. Min lille luring hadde derimot valgt å ikke ha på seg den hvite drakten sin, han foretrakk en hvit body. Og for anledningen hadde han skrudd av lyset sitt. HE HE. Jeg måtte jo bare le der jeg så han tusle halvforvirret etter de andre barna. Da han derimot fikk øye på Eirik og meg var han ferdig med å gå i tog. Sånn er det med små, jeg synes han uansett var kjempeflink =)

Etterpå spiste vi pepperkaker og drakk gløgg på avdelingen hans! Julestemningen kom for fullt kjente jeg! Det hjelper å ha en liten en i hus altså, da blir på en måte julestemningen "tvunget" på deg. Det liker jeg!
Ellers føler jeg meg helt skutt i kveld. Ligger på sofaen og hører på musikk. Titter i taket. Gjør ingenting. I morgen og de neste dagene skal jeg jobbe på Inter-Sun. Lagersalget begynner på torsdag vet du. Blir godt å ha noe å gjøre på dagtid igjen =)

Denne strikkegenseren er fra Inter-Sun. Som sagt, lagersalg på torsdag, fredag og lørdag. Kanskje vi sees? =)

PS: I kveld skal det visstnok være masse stjerneskudd rundt midnatt. Jeg skal ønske meg noe fint hvis jeg er så heldig og får sett det....

3 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg har aldri hørt om Inter-sun :(
Hva er det og hvor er det?

Har du fått deg jobb der?

Monica Jensen sa...

Inter-sun er et klesfirma (www.inter-sun.no) som holder til på industriområdet i Ski. Onkelen min eier det og mamma jobber som innkjøper for dameklær der. De driver med dame-og barneklær. To ganger i året har de lagerutsalg. I desember og juni. Ellers selger de ut klær til andre butikker og så har de noen butikker selv rundt om kring.. jeg skal bare jobbe der denne uken pga lagersalget!

Véronique sa...

Ta for linken (skal ta en titt) og forklaringa :)