tirsdag 21. desember 2010

Nissegrøt og kaos på kjøpesenter!

Først må jeg bare få rope ut: JEG ER FERDIG MED Å HANDLE GAVER!!! Halleluja, det er så deilig å tenke på at jeg slipper å bevege meg inn på et kjøpesenter én gang til før jul. Det er jo kaos der, og jeg får hetetokter og har mest lyst til å legge meg ned i rulletrappa og håpe på at skjerfet mitt fester seg fast. Ok da, kanskje ikke ille, men det er slitsomt med såå mye mennesker!
Over til noe hyggelig; I dag har Teo og jeg vært på nissegrøt hos Live og Jesper ♥ Der var også Ellen-Beate, Hanne og ungene. Vi har spist grøt, og utrolig nok fikk alle ungene mandel i grøten. Jeg er fortsatt litt furt for at jeg ikke fikk den?! I tillegg til det har vi spist pepperkaker, drukket gløgg og utvekslet gaver. En kjempehyggelig kveld for både store og små =)

Nå skal jeg lene meg tilbake og bare nyte resten av jula med Teo. Det blir deilig det. Jeg prøver å fortrenge litt at det er jeg som skal stå for julematen i år. "Må klare å få sprø svor på ribba" driver å surrer i bakhodet mitt støtt og stadig. Vel, skal vel klare det også jeg... Noe annet tør jeg ikke ;) 
2,5 dag igjen... I morgen er det tid for juletime hos frisøren. Freshe opp fuglereiret mitt litt! Jeg gleder meg! GOD JUL! ♥

2 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg skal også hos frisøren i morgen :) Jeg skal dit på ettermiddagen på Ski storsenter :)

Monica Jensen sa...

Deilig med en frisørtime :) jeg skal heldigvis ikke inn på senteret :D kos deg!