mandag 20. desember 2010

Nudler, popcorn og knekkebrød

Forrige uke var Teo syk nesten hele uka. Jeg var hjemme med han en dag, Eirik var hjemme med han to dager. Da han var hjemme med han var de hos meg. Jeg sa de kunne spise det de ville - det jeg derimot glemte å legge til (fordi jeg ikke tenke på det som noe "problem" der og da) var at han måtte si ifra hvis de spiste helt opp noe..

Da helgen kom var både knekkebrød, nudler og popcorn borte. Verden fallt jo selvfølgelig helt sammen for meg, og Eirik fikk beskjed om at neste gang fikk han si ifra når han spiste opp "all maten jeg hadde i huset". Jada, la oss inderlig overdrive...

Vel, Eirik er en type som vet hvordan han skal gi meg dårlig samvittighet og han vet også hvordan han skal gni det godt inn. I dag møtte han opp på døra mi og satte igjen to bæreposer med ca 57 nuddelpakker, en svær knekkebrødpakke og 20 pakker med popcorn. Jeg ville selvsagt ikke ta det i mot, for med de posene følger også den dårlige samvittigheten og tittelen "slemme ulv". Uansett, nå er jeg den slemme ulven, og jeg sitter her med nuddel og popcorn til ett års forbruk...

Æsj, det værste er jo at han ble hjemme med Teo for MIN skyld, siden jeg endelig hadde en jobb å gå til. Jeg har virkelig en grunn til denne dårlige samvittigheten nå. Hater når jeg har en grunn til det ass.. Som unnskyldning gikk jeg inn på facebook-profilen hans (som han hadde glemt å logge ut av) å la igjen en status som bare jeg ler av: "dufa i dusjen!" Så nå har jeg ekstra dårlig samvittighet.... Jaja, han tilgir meg når han får julegaven sin, hihi =)

Ellers så er det jul i stua, og det er så koselig her nå. Stearinlys gjør mye!
Vi har også hatt besøk av min lillesøster, Isabelle, i dag. Vi har spist jule....kebab og spist mengder med klementiner til dessert. Kos ♥

Dette er forresten utsikten min fra senga...
Apropos senga; jeg tror jeg skal forflytte meg dit... God natt =)
 
En stor juleklem fra Teo og meg**

Ingen kommentarer: