fredag 10. desember 2010

På flisjakt!

I dag har jeg hatt flere arbeidsfolk her. De har tatt utallige bilder og sett på skadene på badet mitt. En gang i februar er nok badet mitt på plass igjen, og da et forhåpentligvis perfekt bad. Et par småfeil kom de over, ingen av stor betydning, men som de ønsker å gjøre 100% korrekt. Jeg må derfor vri dette til noe positivt - at nå får jeg det perfekte badet, uten å betale en krone for det! Da er kanskje et par måneder med frustrasjon verdt det! =)

De ba meg undersøke litt rundt om hva slags fliser jeg ønsker på mitt nye bad. Jeg vil ha det lysere, det er i hvertfall helt sikkert. Nå tenker jeg hvite store fliser på veggen og mørkegrå på gulvet, mulig mosaikk på dusjgulvet. Det er i tillegg ganske tidløst. Man blir ikke lei av det med det første. Dette skal selvsagt innenfor en viss pris. Jeg har ca 250 kroner/kvm å velge for. Det sier meg ca nada, for jeg aner ikke hva fliser koster og om det betyr at jeg har lite å "rutte" med eller mye...?

Nok engang merker jeg at en partner hadde vært greit å ha. En som kunne komme med sine synspunkter og meninger. En som kanskje hadde litt mer peiling enn meg? Vel, samtidig er det jo ganske greit å kunne være sjefen sjæl og bestemme selv hvordan jeg vil ha det her, uten at en annen blander seg inn med sine ikke-fine meninger. Høhø!

Nå håper jeg at jeg kommer over noen fliser som bare skriker etter å bli plassert på badet mitt. Jakten på flisene starter på mandag, tenker jeg. Første stopp; fagflis?

4 kommentarer:

Isabelle sa...

Bare å spørre meg det ;) Jeg som går interiør og utstilling, høhø!

Monica Jensen sa...

HE HE;)

StineSophie sa...

Vi pusser opp hele leiligheten vår nå, også badet. Kjempe spennende. Vi gikk for noen fliser fra megaflis som både vi og mureren var utrolig fornøyde med - det beste er at de er til en veldig fin pris. Så anbefaler virkelig en titt på megaflis.no. Vi gikk for store cremfargede fliser på veggene og en vegg i store brune fliser. på gulvet la vi cremfargede firkantede fliser i ett mønster. Vanskelig å forklare - men vi er i hvertfall utrolig fornøyde. Det ble ett tidløst men samtidig litt spesielt bad.
Fin blogg foresten - fast leser, bare veldig dårlig på å kommentere :S

Anonym sa...

Herlighet så mye som har skjedd hos deg de siste ukene!
Fikk helt sjokk når jeg så innlegget om badet, så utrolig kjipt! Typisk nå rett før jul også.. Ang fliser så ligger du godt ann til å få til noe bra med 250 kr pr kvadratmeter, hvertfall innen vegg og gulvfliser, mens mosaikken er ganske mye dyrere. Men det går jo opp i opp om du velger litt billigere fliser, hehe!

Vi kjøpte fra Megaflis, hyggelige ansatte, som godtok å låne oss x antall fliseprøver, kom med egne forslag og var tålmodige til tusen *ler*

Kos deg masse i kveld :)