tirsdag 14. desember 2010

Pappeskeskjæring og vannblemmer!

I dag har jeg jobbet på lageret til Inter-Sun. Merker at det er "kontorrotte" jeg har vært de siste årene, for å rive og skjære papp jublet ikke hendene mine helt for og et par vannblemmer poppet frem. Sånn er det å være tøff.....eller noe? Var i hvertfall veldig deilig å jobbe igjen. Har mer energi nå i kveld enn hva jeg har hatt på lenge! Føler nesten for å jogge meg en tur. Eller nei, nå må jeg ikke ta helt av her!

Ellers har Teo oppdaget vannblemmen han har på fingeren sin etter at han brant seg da vi var på hyttetur. "Æsj, ta bort, mamma!" Da jeg ikke klarte å ta bort var det ganske krise. Jeg kan mye altså, men å trylle er ikke det jeg er flinkest til. Heldigvis glemte han det etterhvert, som han gjør med det meste som er krise! =)

Ellers har jeg vunnet for første gang i hele mitt liv i dag. Har flaksen snudd? Jeg har trua! 2011 nærmer seg vet du. Kanskje den ikke byr på mye mer flaks, men mindre uflaks kan man jo alltids håpe på! =) Jeg har vunnet gavekort for 2500 kroner! Tenkte å tippe i lotto i morgen... Føler dette er min uke!

Nå har jeg nettopp strøket skjorten til Teo så den er klar for julebordet i barnehagen i morgen. Vel, klar? Den er i grunn mer skrukkete nå enn hva den var før jeg strøk den. Er det mulig? Tror husmorsskole hadde vært tingen!
Uansett, nå skal jeg høre på sangen jeg har blitt hektet på, fremkalle noen bilder over nett (får satse på at det gode humøret holder seg, for foto knudsen kan være ren tortur med sin treige side altså) og gjøre det jeg kan aller best - drikke melk! Hygge i heimen! God kveld!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Gratulerer med gavekort på 2500,- :)

Hva slags gavekort er det?

Hanne sa...

Ja, du klarte å gjøre meg nysgjerrig! Hvilken sang? Og hvor vant du gavekortet? GRATULERER!! :D Det er "litt" digg rett før jul da!

Monica Jensen sa...

det er gavekort som er delt opp på et par hundre kroner her og et par hundre kroner der... fordelt på flere forskjellige nettbutikker :)

Monica Jensen sa...

Det er en skikkelig ikke-meg sang. Bromance heter den :D

Jeg meldte meg på noe greier på facebook for en stund siden visstnok. I dag fikk jeg telefon. Trodde noen tulla med meg jeg :D