fredag 17. desember 2010

Så effektiv at det ryker av meg...

Nå er jula på plass. Den har vært sånn halvveis på besøk en stund, men i kveld ble jeg plutselig lei av å se en stusselig nisse sittende alene der, et rødt nedbrent lys her og et par stygge selvknutte røde sløyfer der...Så da fant jeg ut at nå måtte ting skje, og det selvfølgelig med én gang. Når jeg får det humøret skulle det helst vært gjort i går....

Etter luringen hadde sovnet vasket jeg hele leiligheten. Det er den kjedelige delen av det, men jeg føler det må gjøres før selve pyntingen starter (jeg har ikke pyntet så mye,men det er ikke så mye som skal til før det blir enda koseligere). Trossalt, mener jeg! Så nå er juletreet mitt pyntet. Straks ble det jul i stua. Det gjør så ufattelig mye!
Ja, folkens, det er falskt - men det er fiint. Jeg har en astmagutt. Jeg har en 2åring. Et falskt juletre føler jeg er ypperlig da. For ikke å snakke om alle insektene jeg slipper å spise om natten nå.... =) Jeg er spent på hvor mange kuler som henger igjen på treet i morgen tidlig klokken 9, men hey, da får vi bare pynte det igjen - og igjen - og igjen....
I tillegg har jeg fått hengt opp noen bilder. Det tok jo bare ett år. Hvem sier at jeg har dårlig tid? Det gjorde mye med gangen. Ble litt lunere. Plutselig fikk jeg lyst til å henge opp flere bilder. Må bare finne dem først. Jeg leter etter noe...perfekt?!
Og sånn ellers så er du velkommen hit til meg. Bare så du vet det!
Naboen har pyntet litt i fellesgangen. Det ble så koselig.
Teo elsker nissene. Jeg håper han en dag stjeler dem så jeg kan ha dem foran peisen min. Neida. Men utrolig koselig med litt pynt i gangen og... Jeg derimot er ikke så flink til det. Jeg har en rød lykt jeg tenkte å sette utenfor da, det får holde. Ellers så skal vi pynte et felles juletre om noen dager, så da blir dette den koseligste firemannsboligen du finner i Tomter (det er den forresten fra før av også.....) ;)

Til slutt vil jeg tipse dere om Foreldremanualen. Der er det mammablogg-nominasjon nå. Marlen har sendt inn forslag på meg som den morsomste mammabloggeren. Jeg ble så glad og så rørt - og overrasket?. Hvis du føler jeg eller noen andre passer til noen av tittlene deres så kan dere legge igjen en kommentar med link til blogg under innlegget deres. Jeg selv har nominert Lykkemamma som mest inpirerende mammablogg. Hun inspirerer meg mye, både via bloggen og på privaten. Det var forresten hun som inspirerte meg til å starte og blogge i utgangspunktet! =)

Jaja, nå takker jeg for meg. Jeg skal legge meg tidlig (tidligere) til en forandring. Sliten jente i dag, jeg. Sov godt!

7 kommentarer:

Véronique sa...

For et nydelig juletre selv om den er falsk :)

Nydelige bilder du/dere har på veggen :)

Monica Jensen sa...

takk snuppa :)

Lykkelig som liten.. sa...

Så flink du har vært da :)
Er ikke så mye som skal til nei ;) Må bare få ut fingeren :)
Her er det pyntet til jul også, men vi skal ikke ha tre i år da, har rett og slett ikke plass, men skal til mamma på julaften og der er det tre:) Så det blir stas for ungene :)

Håper du får en nydelig helg :)
Klem Tina

Anonym sa...

Kjempefint tre:) God jul:)

Monica Jensen sa...

Tina: Det er kos med tre, men det tar jo litt plass ja :) Det viktigste er at juletreet er på plass på julaften :D

Ha en fortsatt fin helg du også :) god natt! klem fra meg :)

Anonym: God jul til deg og =)

Lill Anita sa...

så utrolig fine bilder av deg og Teo:) og kjempefint juletre:)
Ønsker dere en riktig god jul:)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Lill Anita :) Riktig god jul til deg og dine også :)