onsdag 29. desember 2010

Shopping og champagne

Ok, la oss bytte ut champagnen med fish'n'chips og vann så har du Camilla og meg i dag. Teo ble levert i barnehagen, og heldigvis var alle kompisene hans der også - da var han klar for noen timer med lek og morro. I mellomtiden skulle jeg møte Camilla på senteret for å bytte en kjole som var for liten og en genser som var for stor. Til min store glede er det storsalg på senteret, så vips fløy fire timer av sted..

Jeg liker egentlig ikke å shoppe, men i dag var det faktisk ganske gøy. Gøy fordi jeg ikke brukte mine egne penger, og ekstra gøy fordi det var så utrolig billig. Genser til 30 kroner - da gjør det fort ikke noe at den er så stygg at den er kul! =)
Til og med et nytt antrekk til nyttårsaften fant jeg meg. Da derimot, da skal det bli champagne.. Hva jeg skal enda er foreløpig ikke bestemt, annet enn at jeg skal leke med Martin og Hanne som har barnefri for anledningen. Vi finner nok på noe lurt. Foreløpig ser det ut som det blir middag hos meg med noen folk, og om det blir det får vi det nok veldig hyggelig! =) Blir litt rart å ikke feire nyttårsaften med Teo, men mest sannsynlig sover han seg gjennom det hele akkurat som i fjor, og dessuten fikk vi se på fyrverkeri i stad noe Teo brydde seg heller mindre om (jeg ble faktisk litt forfjamset over hvor lite han brydde seg, så jeg prøvde å høres enda mer begeistret ut i håp om at det skulle vekke en liten interesse hos han - men næh, han ga meg bare "mamma,ro deg ned"-blikket og lente seg godt tilbake i sofaen for å se videre på pingu)!

Hva er forresten dine planer for nyttårsaften? Ja, jeg lurer oppriktig talt. Vi trenger litt inspirasjon!

PS: Ikke glem nominasjonen på foreldremanualen.
Kan sende inn nominasjoner frem til 7 januar!

1 kommentar:

Véronique sa...

Svigers kommer til oss på nyttårsaften :)