mandag 27. desember 2010

Snakk om helomvending!

For en ukes tid siden lagde jeg et innlegg om at ting var slitsomt i heimen om dagen. Mye sutring. Mye trass. Jeg tror Teo har lært seg å lese, for så snart jeg postet det innlegget har alt blitt snudd helt opp ned, og jeg har en liten tass som smiler fra morgen til kveld. Plutselig er det kun fryd og gammen å være mamma igjen =)

Nå sover lillegutt. Snart får vi besøk av Milla og Hanne. Litt lek med Milla blir nok morsomt for han nå, etter å ha tilbrakt de siste dagene med kun voksne - og min lillebror på 12 da.

Apropos min lillebror. I går ville han at mamma skulle hente han i akebakken. Hun sa at han fikk dra hjem til kompisen sin, pakke sammen tingene sine og så kunne hun hente han der. Da fikk hun denne talen servert: "Vær litt game a, mamma! Tenk hvis jeg lå i boxeren alene ute i en skog og ikke kunne gå - hadde du ikke henta meg da heller???" Hm, det kan jo nesten sammenlignes...... Fullt påkledd, sammen med kompiser, kan gå vs. i boxeren,alene ute i en skog, kan ikke gå.... Jeg lo så jeg grein. Jeg gleder meg nesten til da sønnen min kommer med sånne morsomme kommentarer! =)

Hva gjør dere i romjula da?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig at det ble en helomvending i humøret! :) Lo høyt av kommentaren til lillebroren din, snakk om å være utspekulert :p

Her er det bare avslappning og lek på planen, og det er ordentlig deilig :) Sebastian tror at nissen kanskje kommer tilbake snart, siden han er så snill, såeh.. vet ikke helt hva vi skal gjøre med den saken :p

Monica Jensen sa...

Ja,jeg veit - det er helt utrolig å komme opp med noe sånt, noe som overhodet ikke kan sammenlignes :D

HE HE! Dette kan du bruke til din fordel. La nissen komme på besøk en gang i måneden mot at han er snill hele tiden ;)