fredag 3. desember 2010

Takstmannen og nytt bad

I dag har takstmannen vært her. Han regnet med at det kom på rundt 150 000 å fikse badet mitt,og så kommer jo skadene på utsiden og inni veggen i tillegg. Det starter de med på nyåret, så fort som mulig. Det vil si at Teo og jeg må bo et annet sted i ca 4 uker. Det synes jeg er skikkelig vemodig, for jeg elsker leiligheten min (og sengen min,ikke minst). Hvor vi skal bo aner jeg ikke.. Jeg får noen kroner som skal kompensere for at jeg ikke kan bo her på en måned, men å finne et sted vi faktisk kan bo denne perioden er mer eller mindre litt opp til meg... Hjelp?

Fliser til mitt nye bad kan jeg velge selv, så lenge det er innenfor samme prisklasse som de flisene jeg allerede har på badet mitt. I  mitt hode vet jeg akkurat hvordan jeg vil ha det. Nå er det lov å håpe at prisene stemmer overens i prisklasse, så i hvertfall dette kan gå som jeg vil... Jeg gleder meg veldig til alt dette er ferdig, og jeg kan begynne å leve ordentlig her igjen! =)

I dag skal bagen pakkes for Teo og jeg skal på hyttetur i helgen =) Vi skal opp på en liten hytte på fjellet uten vann og strøm. Ake, kose oss inne foran peisen og spise pinnekjøtt. Blir deilig å komme seg litt bort!

Ha en fin helg, tittere! =)

4 kommentarer:

Hege H sa...

God helg! Kos dere på tur;)

Hanne sa...

Som sagt så er dere velkomne her, men skjønner om det blir litt lang vei til barnehage osv.. Håper det løser seg :)

Monica Jensen sa...

Hanne,jeg føler at vi presser oss litt på,men vil veldig gjerne assa :) Kanskje ikke for heele mnd, men en uke eller to...? :) klem

Monica Jensen sa...

takk, Hege. God helg til deg og =)