mandag 6. desember 2010

Vinneren er trukket! =)

Wow, så utrolig morsomt at det var så mange påmeldte. 65 stykker! Skulle ønske jeg hadde 65 kosedresser å gi ut nå, for det er så kjedelig at kun én av deres søte små får julegave fra oss i år! Får håpe jeg etterhvert får enda flere "godsaker" å gi ut. Det er så koselig med en give away i ny og ned! =)

Vinneren denne gangen var *atina* og lille Lilja på 2 år! Håper den passer og at dere begge blir fornøyde med den! ♥ Send meg adressen deres på mail, så skal jeg få sendt den avgårde sånn at den er hos dere før jul! =)

Tusen takk til alle dere som titter innom. Helt utrolig faktisk. Over 200 unike lesere hver dag. Dæven. Blir litt satt ut jeg, samtidig som at jeg blir veldig glad (og litt rørt....er jeg teit?). Sender alle dere en stor førjulsklem! ♥

3 kommentarer:

*atina* sa...

OJ!!!! Nå ble jeg skikkelig glad! JIPPI!!!

Véronique sa...

Gratulerer så masse til vinneren :)

Monica Jensen sa...

Så bra,*atina* :D det liker jeg å lese!!! :D