fredag 14. januar 2011

Sykdom is in da house!

Rett før jeg skulle hente luringen i dag fikk jeg en telefon fra barnehagen om at han virket litt slapp. At han ikke var helt seg selv. Jeg vet han har slitt en del med astmaen for tiden, så jeg tok med astmamedisiner og dro bort. Ga han det, og regnet med at han nå holdt ut et par timer i Ski med meg selv og bestefaren sin.

Så fort vi hadde fått i oss litt mat ble han fryktelig slapp. Varm og slapp. Han sovnet omtrent i handlevognen. En liten gave fra bestefar på leketøysbutikken hjalp ikke engang. Da var det bare å komme seg hjem. Hjem til ro og ikke minst kos. Kos er viktig når man er syk, det er absolutt nødvendig faktisk.
Da vi kom hjem kledde jeg på han pysjen, satte på barnetv, poppet popcorn og lagde saft. Deretter rigget vi oss til i sofaen under ullpleddet. Man må kose seg litt når man er syk, det er også absolutt nødvendig.

En rumperakkett og veldig mange nattasanger senere sov han søtt i sengen sin. Han hoster ofte og gråter støtt og stadig, så dette er en aktiv fredagskveld for meg der jeg løper frem og tilbake mellom soverommet hans og stua. Stakkars gutten min! Det værste som finnes er syke barn. Man vil bare trylle sykdommen ut av den lille kroppen deres, men dessverre så er jo det totalt umulig. Får håpe hjelpemidler som sana-sol og c-max kan hjelpe litt på vei i hvertfall.. Jeg har en følelse (eller jeg vet) at dette blir en lang natt!

Ser dere forresten at sønnen min har på seg plasthansker på det ene bildet over? Vel, han har en unormalt stor interesse for plasthansker for tiden. "Hasene" (som han kaller det) skal helst være på hele tiden, når han sover, spiser eller bader. De erstatter votter når vi er ute, og de prates om stort sett hele tiden. Jeg begynner å bli mildt sagt drittlei av de plasthanskene! Jeg håper dette, som så mye annet, bare er en kortvarig interesse! Folk trekker i det minste på smilebåndet da de ser 2åringen min komme tuslende med en aaalt for stor plasthanske på hver hånd. Alt kler den smukke vet du ;)

Vel, ønsker alle dere tittere en fortsatt fin fredagskveld, og ikke minst; friske barn!
Klem fra meg**

9 kommentarer:

Monica sa...

Sært med plasthanske! :) Men god bedring til lille Theo! Ser ut som de syke har det flott hvertfall!! :)

Monica Jensen sa...

Takk for det! :) Vel, han har det ikke så godt akkurat nå stakkars, men jeg prøver ;)

Jada, sært er det sikkert og visst. Får håpe han finner noe annet som fanger hans interesse snart ;)

Inger-Elisabeth sa...

Masse god bedring til lille sjarmøren! Ha en fin helg, selv om det kanskje blir en sofa helg;)
Forresten var det en kjempefint bilde av deg, pena!:)
Klemmer fra Budapest:)

Monica Jensen sa...

Takk for det, snille du :) Ja, spørs om planen min om en aktiv helg går i dass gitt. Jaja, sånn er det med små barn, man vet aldri hvordan dagene blir ;)
Du får ha en god natt! Klem tilbake :)

Lill Anita sa...

Riktig god bedring til Teo:)
Ønsker dere en fin helg:)

Monica Jensen sa...

Takk for det, Lill Anita. God helg til dere også :-)

Véronique sa...

Stakkar Teo :(

God bedring til han :)
Hvordan går det med han i dag?

Klem!

mammaKine sa...

Kjedelig med syke barn. Masse god bedring til lille Teo :-) Stor klem fra meg!

Monica Jensen sa...

takk for det, Kine! Stor klem tilbake :)