mandag 24. januar 2011

Bloggen helt oppi halsen!

I helgen fikk jeg plutselig alt som het blogg helt oppi halsen. Jeg prøvde meg på flere innlegg, men alt jeg skrev ble bare tull og jeg reiv meg i håret og la bort dataen. Fant ut at det var til det beste. I stad hadde jeg også et innfall (dere vet meg og mine innfall), og slettet opptil flere blogginnlegg. Innlegg jeg synes var skremmende dårlige, og innlegg som trolig hadde sørget for at jeg hadde vært singel for resten av livet...
MEN så tikket det inn en liten sms, fra min "bloggsøster" Marlen. Hun etterlyser innlegg, og lurer på hva som skjer! Da kom blogglysten tilbake igjen. Fantasien ligger fortsatt i koma, men plutselig dukker nok den opp igjen og. Den venter nok bare på min neste flause.. Fordelen med å drite seg ofte ut og være en ultraklomse er jo at man får en del å blogge om! Jeg er glad for at mine dumheter i det minste kan underholde andre! =) Husker dere forresten da jeg ble blond? Ved god hjelp fra min mor som var litt ivrig med stripingen. Oh.My.God.
Ellers så var det en annen som spurte om jeg fortsatt råkket. Jada, det gjør jeg. Grunnet lite respons på råkkingen har jeg droppet å blogge om det. Jeg kan godt fortsette å blogge om det, men da må dere også oppdatere meg om dere har råkket eller ei. Det var jo ment som et lite motivasjonsspark for både meg selv og flere av dere =) Så hva sier dere? I går råkket jeg ikke, men jeg gikk ned 3 kilo på to timer, så jeg føler jeg kunne stå over akkurat den dagen. Det var jo trossalt søndag!

I dag har Teo og jeg kost oss hos Kristine, Fredrik og lille Linnéa (2år) i Oslo. Teo var overraskende lite sjenert, men vi fant til slutt ut årsaken. Han kalte Fredrik for Martin hele kvelden, og var kompis fra første sekund og satt stort sett oppå han hele kvelden. Teo er stor fan av Martin (samboeren til Hanne), og av en eller annen grunn trodde/latet han som at Fredrik var Martin i kveld ;) Jaja..
Luringen sover så klart. Jeg skal råkke og sortere varer som skal videre til Marlen i morgen, og så tror jeg jaggu at jeg skal ta kvelden selv. Januarmåned tar på,og jeg kjenner at jeg er litt tappet for krefter om dagen, men jo lysere kveldene blir jo mer energi kommer. Det skal bli deilig. Tipper at jeg ikke er den eneste som gleder meg?!
PS: Få blogglysten min tilbake igjen ved å stemme på meg! Jaaa! =) Èn uke igjen!

Klem fra meg**

6 kommentarer:

Anonym sa...

JEG kjenner meg godt igjen i trangen til å plutselig ville slette blogginnlegg ;)

Godt det ikke varte så lenge, tittet innom 100 og en halv gang for å se etter nye innlegg *ler*

Sebastian var veldig fornøyd når jeg viste han at han hadde lik lue som Teo i dag morres, så vi kom oss avgårde uten hyl og skrik i dag, og alle i barnehagen har fått høre om "babyen i dataen til mamma har maken lue som MEG!" :p

Véronique sa...

Jeg digger å lese bloggen din, og selv om du ikke skriver spennende ting, så må bare jeg rett og slett bare LESE!!!!!


God natt!!!!

BENTE sa...

Skjønner akkurat hva du mener, bare at jeg har hatt den helt oppe i halsen et halvt år, meen, i kveld postet jeg det første av forhåpentligvis mange innlegg i 2011, i hvertfall når mammapermisjonen begynner:)
Har forresten stemt på deg:) Lykke til!

Monica Jensen sa...

Tonje: haha,sååå søt sebastian er! noe sier meg at de (og vi) bør møtes en gang =)

Sov godt i natt! <3

Veronique: Det er koselig å lese. Tusen takk =) Sov godt! =)

Bente: Tusen takk, Bente! Lett å havne i sånne bloggpauser, men da er det viktig å starte opp igjen. Lykke til med ny bebis og et nytt bloggår :D klem

BENTE sa...

Ja, satser på nytt år og nye muligheter!
Tusen takk for det:)

Anonym sa...

Ja, det må vi få til! :D
Er jo ikke lange veien i grunnen :)