tirsdag 25. januar 2011

Jeg savner å ha noe jeg MÅ gjøre!

I det siste har jeg vært bortskjemt med 8-9timers netter, noe som har resultert i et dråg til en mor som er totalt tappet for energi. Jeg trodde 8 timers søvn var perfekt, det anbefalte, det beste for ett menneske. Men tydeligvis ikke for meg..

I natt fikk jeg meg 4 timers dårlig søvn. Jeg innbilte meg nemlig til stadighet at Teo var ute på tokt, og jeg listet meg ut i gangen opptil flere ganger for å sjekke ut hva slags lurerier han drev med - han sov hver gang. En skikkelig luring han der.... Da jeg til slutt fant fred og sovnet sto han plutselig der, på rommet mitt, med et lurt smil og et "Hei mamma". Jeg gløttet med øynene.."Du her...? Nå?" Jeg hadde visst sovet litt lenger enn fire minutter som det føltes ut som. Det var visst tid for å stå opp. Litt i tidligste laget, men du får ikke en 2åring til å sovne igjen klokken halv 7 når han er superinnstilt på barnetv. Utrolig nok spratt jeg opp av sengen (spratt var å ta i litt, men dere skjønner tegningen...).
Før klokken var ni hadde vi lagd pannekaker, spist pannekaker, tegnet, sett på barnetv, ordnet oss for dagen og jeg hadde vasket både kjøkken og bad. Her snakker vi effektivitet på høyt nivå! Om jeg var trøtt da? Ja, jeg hadde blodsmak i munn... Men litt blodsmak stopper da ikke superhusmor nummer 1!

For å gjøre en lang historie kort: bla bla bla. Jeg har vært flink i dag. Har utrolig nok hatt mer energi enn på lenge. Det føles godt. For når man går hjemme dag etter dag blir man tiltaksløs og selvtillitten synker med flere hakk. Merker veldig godt at jeg savner å ha ting jeg gjøre. Vel, i morgen jeg på lunsj hos Hanne - takk gud for det. Da slipper jeg unna tredje dagen på rad i mitt eget selskap!
Ellers driver jeg å øver på takketalen min om dagen. Dere vet, takketalen jeg skal holde på verdensdekkende TV når jeg blir kåret til verdens beste mamma neste uke(!) Jeg øver meg så klart med hårbørsten i hånden, som alle andre småjenter gjør.. Nei, vent, det ser ikke ut som jeg vinner. Hjelp meg gjerne litt på vei ved å gi meg din stemme! Takk♥

2 kommentarer:

cecilie sa...

Ahh, er ikke dere to de søteste i verden:D

Monica Jensen sa...

Jeg valgte å slette alle kommentarene. Var en som skrev en kommentar som ble misforstått og fikk dermed en del negativ respons. Nå er det slettet og glemt :)